Барса има нови план: Нејмар на позајмицу...!

. . . па откуп! Чека се реакција Парижана.

Фудбал 05.08.2019 | 09:16
Барса има нови план: Нејмар на позајмицу...!
Барселона нема пара за Нејмара. То је јасно као дан. А, Нејмару се више не игра у Пари Сен Жермену и жели у Барселону. Ни у Паризу више не рачунају на њега, али неће да га пусте за сићу да оде. И из економских разлога, а мало и из ината.

И шта онда? Једначина са више непознатих, која мора да се заврши преласком Бразилца на Ноу Кампу, а на начин да сви буду задовољни. Барселона је смислила решење: узеће Нејмара на позајмицу на годину дана, с обавезом да га откупи наредног лета!

Делује као могуће и реално решење. Покушавали су Каталонци да продају неколико играча да би скупили новац за Нејмара, али нису успели. И даље не знају шта ће са Кутињом, са Ракитићем, као двојицом најскупљих из те групе играча који би могли или морали да оду.

Пробала је Барселона да пошаље једног, па обојицу у ПСЖ, уз новац, међутим, Парижани нису хтели ни да чују. Занима их само новац, без трампе фудбалера.

ПСЖ не крије да сада већ има озбиљан проблем са играчем којег је купио за 222.000.000 евра и који их кошта 40.000.000 евра годишње. А, не жели да игра у дресу француског шампиона. Онда је најбоље да га се некако реше, а да извуку паре назад.

И како ствари стоје, звучи сасвим реално да се Парижани стрпе годину дана, сада је прелазни рок ионако при крају и имали би више времена да наредног лета, са обећаним новцем од Барселоне, доведу играче које желе.

Добила би и Барселона оно што жели – Нејмар. Добио и Бразилац оно што жели – повратак на Ноу Камп. И то уз доста умањену плату у односу на Париз.

Мада, како се ствари окрећу током целог лета, није немогуће да и ова идеја пропадне. Па да смо опет сви на новом почетку ове фудбалске сапунице...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар