Barsa ima novi plan: Nejmar na pozajmicu...!

. . . pa otkup! Čeka se reakcija Parižana.

Fudbal 05.08.2019 | 09:16
Barsa ima novi plan: Nejmar na pozajmicu...!
Barselona nema para za Nejmara. To je jasno kao dan. A, Nejmaru se više ne igra u Pari Sen Žermenu i želi u Barselonu. Ni u Parizu više ne računaju na njega, ali neće da ga puste za siću da ode. I iz ekonomskih razloga, a malo i iz inata.

I šta onda? Jednačina sa više nepoznatih, koja mora da se završi prelaskom Brazilca na Nou Kampu, a na način da svi budu zadovoljni. Barselona je smislila rešenje: uzeće Nejmara na pozajmicu na godinu dana, s obavezom da ga otkupi narednog leta!

Deluje kao moguće i realno rešenje. Pokušavali su Katalonci da prodaju nekoliko igrača da bi skupili novac za Nejmara, ali nisu uspeli. I dalje ne znaju šta će sa Kutinjom, sa Rakitićem, kao dvojicom najskupljih iz te grupe igrača koji bi mogli ili morali da odu.

Probala je Barselona da pošalje jednog, pa obojicu u PSŽ, uz novac, međutim, Parižani nisu hteli ni da čuju. Zanima ih samo novac, bez trampe fudbalera.

PSŽ ne krije da sada već ima ozbiljan problem sa igračem kojeg je kupio za 222.000.000 evra i koji ih košta 40.000.000 evra godišnje. A, ne želi da igra u dresu francuskog šampiona. Onda je najbolje da ga se nekako reše, a da izvuku pare nazad.

I kako stvari stoje, zvuči sasvim realno da se Parižani strpe godinu dana, sada je prelazni rok ionako pri kraju i imali bi više vremena da narednog leta, sa obećanim novcem od Barselone, dovedu igrače koje žele.

Dobila bi i Barselona ono što želi – Nejmar. Dobio i Brazilac ono što želi – povratak na Nou Kamp. I to uz dosta umanjenu platu u odnosu na Pariz.

Mada, kako se stvari okreću tokom celog leta, nije nemoguće da i ova ideja propadne. Pa da smo opet svi na novom početku ove fudbalske sapunice...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar