ОИ: Најтеже за крај, али - вјерујемо!

Српским одбојкашицама неће бити лако у недељу увече пред пуним трибинама противничких навијача.

Остали спортови 04.08.2019 | 17:08
ОИ: Најтеже за крај, али - вјерујемо!
Тајланд и Порторико нису били проблем, али Пољска би могла да буде. 

Не толико због квалитета, колико због чињенице да ће Пољакиње у недељу од 20.30 играти пред својом публиком у Вроцлаву и покушати да заједничким снагама савладају Србију у борби за директан пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. године. 

Надамо се, заправо - верујемо, да ће актуелне европске и светске шампионске успети да задрже концентрацију и остваре још једну победу, неопходну да би избегле додатне квалификације.

Селектор Зоран Терзић сматра да ће његове изабранице за нову победу морати да исправе одређене грешке којих је било у прва два меча, упркос победама 3:0. 

"Данас је било мало боље него јуче, али има доста проблема у игри, за које ће требати мало више времена. Тешко да ћемо их решити до сутра, а сутра нас чека далеко озбиљнији противник него што су била претходна два. Биће врло тешко, поготово јер ћемо играти пред пуном халом, а зна се како Пољакиње играју у тим ситуацијама, сигурно ће учинити све да нас победе", изјавио је Терзић и додао:

"Искрено се надам да ћемо одиграти најбољу утакмицу на турниру. Не мора то да буде наш максимум, али да буде боље него претходна два дана и надам се да ће то да буде довољно за победу".

Убедљиво најефикаснија у нашем тиму у прва два дуела била је Тијана Бошковић кратко се осврнула на дуел са Порториком.

"Једнако важна победа као она јуче. Трудиле смо се да максимално озбиљно приступимо утакмици, то смо и показале од почетка, биле смо доминантне. Драго ми је што смо завршили са 3:0, што се нисмо много умориле јер нас сутра чека важна утакмица против домаћина", навела је и потом се окренула Пољакињама:

"Оне су показале у Лиги нација да имају одличан квалитет, да могу да играју на врхунском нивоу. Знам да неће бити лако, надам се да ћемо играти чак и боље него јуче и данас и да ћемо изборити визу за Токио", додала је Бошковић.

Ми верујемо да ће тако бити, а ви?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар