Видео: Нејмар дошао на фоткање, Мбапе га изгурао!

Нејмар није играо за Пари сен Жермен у финалу Суперкупа Француске, а није му дозвољено ни да се фотографише са трофејом. Разлог за то је Килијан Мбапе који га је истерао "из кадра".  Видео који је изазвао полемику: Да ли је Мбапе склонио Нејмара да се не слика са екипом? Или је све само обична шала. . . ?!

Фудбал 04.08.2019 | 16:49
Видео: Нејмар дошао на фоткање, Мбапе га изгурао!
Сада више нема сумње - Нејмар је непожељан у Пари сен Жермену!

Контроверзни нападач који је читавог лета "очијукао" са Барселоном и Реал Мадридом налази се у незгодној ситуацији пошто је видљиво да је изгубио поверење саиграча из Париза, чини се највише од свих Килијана Мбапеа.

Нејмар није играо за ПСЖ у Суперкупу Француске, који су освојили победом над Реном у Кини (2:1), али је зато сишао "на траву" како би се приближио трофеју...

Када је дошао ред на групно фотографисање играча са првим пехаром освојеним у новој сезони, Килијан Мбапе је ИЗГУРАО Нејмара из кадра, гурнувши га ван објектива фотоапарата, али је то остало забележено на ТВ камерама.

Занимљиво је да је пре тога Марко Верати "довукао" Нејмара на прославу освајања пехара, али изгледа да се са тим не слажу баш сви играчи Пари сен Жермена...



Колико јуче Килијан Мбапе дао је изјаву у којој каже како је поручио Нејмару да би волео да он остане у екипи и за наредну сезону, а ево данас велика полемика у јавности након што се појавио видео на коме млади Француз гура Бразилца и склања га док се тим фотографише после освојеног Суперкупа Француске. Посебно каталонски медији посветили су простор овој ситуацији. Јасно је и због чега - Нејмар је мета Барселоне и данима се већ спекулише шта ће бити са њим до краја прелазног рока. 

Најскупљи фудбалер свих времена није играо на овој утакмици, није ни био у конкуренцији за састав, али после меча нашао се на терену заједно са саиграчима током прославе. У једном моменту Нејмар и Мбапе се чак грле, Верати дозива Нејмара да дође да се заједно фотографишу, али онда долази тај споран моменат. 

Да ли је све само шала или је ипак дошло до неких варница процените сами...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар