Video: Nejmar došao na fotkanje, Mbape ga izgurao!

Nejmar nije igrao za Pari sen Žermen u finalu Superkupa Francuske, a nije mu dozvoljeno ni da se fotografiše sa trofejom. Razlog za to je Kilijan Mbape koji ga je isterao "iz kadra".  Video koji je izazvao polemiku: Da li je Mbape sklonio Nejmara da se ne slika sa ekipom? Ili je sve samo obična šala. . . ?!

Fudbal 04.08.2019 | 16:49
Video: Nejmar došao na fotkanje, Mbape ga izgurao!
Sada više nema sumnje - Nejmar je nepoželjan u Pari sen Žermenu!

Kontroverzni napadač koji je čitavog leta "očijukao" sa Barselonom i Real Madridom nalazi se u nezgodnoj situaciji pošto je vidljivo da je izgubio poverenje saigrača iz Pariza, čini se najviše od svih Kilijana Mbapea.

Nejmar nije igrao za PSŽ u Superkupu Francuske, koji su osvojili pobedom nad Renom u Kini (2:1), ali je zato sišao "na travu" kako bi se približio trofeju...

Kada je došao red na grupno fotografisanje igrača sa prvim peharom osvojenim u novoj sezoni, Kilijan Mbape je IZGURAO Nejmara iz kadra, gurnuvši ga van objektiva fotoaparata, ali je to ostalo zabeleženo na TV kamerama.

Zanimljivo je da je pre toga Marko Verati "dovukao" Nejmara na proslavu osvajanja pehara, ali izgleda da se sa tim ne slažu baš svi igrači Pari sen Žermena...



Koliko juče Kilijan Mbape dao je izjavu u kojoj kaže kako je poručio Nejmaru da bi voleo da on ostane u ekipi i za narednu sezonu, a evo danas velika polemika u javnosti nakon što se pojavio video na kome mladi Francuz gura Brazilca i sklanja ga dok se tim fotografiše posle osvojenog Superkupa Francuske. Posebno katalonski mediji posvetili su prostor ovoj situaciji. Jasno je i zbog čega - Nejmar je meta Barselone i danima se već spekuliše šta će biti sa njim do kraja prelaznog roka. 

Najskuplji fudbaler svih vremena nije igrao na ovoj utakmici, nije ni bio u konkurenciji za sastav, ali posle meča našao se na terenu zajedno sa saigračima tokom proslave. U jednom momentu Nejmar i Mbape se čak grle, Verati doziva Nejmara da dođe da se zajedno fotografišu, ali onda dolazi taj sporan momenat. 

Da li je sve samo šala ili je ipak došlo do nekih varnica procenite sami...

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar