Никола Милутинов се пожалио на повреду!

Али, нема разлога за бригу! После прегледа на ултразвуку установљено је да повреда није озбиљније природе, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Кошарка 04.08.2019 | 21:45
Никола Милутинов се пожалио на повреду!
Надао се селектор Александар Ђорђевић да ће повреде заобићи његове пулене на путу стицања форме за Светски куп у у Кини. Ипак, с Копаоника је овог суботњег поподнева стигла вест која је на тренутак забринула кошарку јавност.

Никола Милутинов се пожалио на проблем у задњој ложи, због чега је по хитном поступку урађен ултразвучни преглед како би се установило тренутно стање и којег је степена повреда. Мада је у први мах изгледало да би Милутинова могла да чека пауза од чак шест седмица, због чега би вероватно пропустио Мундобаскет у Кини, МОЗЗАРТ Спорту је потврђено да повреда није озбиљније природе и да је Олимпијакосовом центру потребно само неколико дана одмора. Момак из Новог Сада је „осетио“ задњу ложу, а испоставило се да је у питању мања незгода као последица замора материјала због озбиљног рада на Копаонику. 

У преводу - његово учешће на Мундобаскету не би требало да буде доведено у питање. Он ће извесно пропустити ревијални меч против Борца у Чачку вероватно и сусрет с Финском у Зрењанину наредне среде, али на њега селектор Александар Ђорђевић рачуна.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар