Nikola Milutinov se požalio na povredu!

Ali, nema razloga za brigu! Posle pregleda na ultrazvuku ustanovljeno je da povreda nije ozbiljnije prirode, saznaje MOZZART Sport.

Košarka 04.08.2019 | 21:45
Nikola Milutinov se požalio na povredu!
Nadao se selektor Aleksandar Đorđević da će povrede zaobići njegove pulene na putu sticanja forme za Svetski kup u u Kini. Ipak, s Kopaonika je ovog subotnjeg popodneva stigla vest koja je na trenutak zabrinula košarku javnost.

Nikola Milutinov se požalio na problem u zadnjoj loži, zbog čega je po hitnom postupku urađen ultrazvučni pregled kako bi se ustanovilo trenutno stanje i kojeg je stepena povreda. Mada je u prvi mah izgledalo da bi Milutinova mogla da čeka pauza od čak šest sedmica, zbog čega bi verovatno propustio Mundobasket u Kini, MOZZART Sportu je potvrđeno da povreda nije ozbiljnije prirode i da je Olimpijakosovom centru potrebno samo nekoliko dana odmora. Momak iz Novog Sada je „osetio“ zadnju ložu, a ispostavilo se da je u pitanju manja nezgoda kao posledica zamora materijala zbog ozbiljnog rada na Kopaoniku. 

U prevodu - njegovo učešće na Mundobasketu ne bi trebalo da bude dovedeno u pitanje. On će izvesno propustiti revijalni meč protiv Borca u Čačku verovatno i susret s Finskom u Zrenjaninu naredne srede, ali na njega selektor Aleksandar Đorđević računa.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar