Стиже замјена за Џека - ветеран се враћа у Италију?!

Ветеран се враћа на "Чизму", али само уколико један од двојице нападача напусти "вечни град".

Фудбал 05.08.2019 | 08:00
Стиже замјена за Џека - ветеран се враћа у Италију?!
Фернандо Љоренте би могао поново у Серију А.

Наиме, према наводима италијанских медија, Рома је контактирала искусног нападача и договорила услове са њим, али читав посао ће бити обављен тек уколико Един Џеко или Патрик Шик напусте "Олимпико".

Он је практично за Римљане резервна опција, они се надају да неће морати да мењају у шпицу, али верују његовом искуству уколико ипак неки од постојећих офанзиваца оде из клуба.

Шпанац је током овог лета повезиван, скоро искључиво, са повратком на Апенине. Тамошњи медији су тврдили да је његов прелазак у Фиорентину "готова ствар", спомињал да је близу Лација, али чини се да је ипак Рома та која је најближа његовим потпису.

Сада је посао у рукама Едина Џека, он је на излазним вратима, Антонио Конте га жели у Интеру, а чини се да и Босанац преферира "Меацу" као своју следећу дестинацију. 

Ипак, договор је и даље далеко јер су "неразури" дуго покушавали да приволе Ромелуа Лукакуа, али чини се да то неће успети, те да ће ипак нападач Римљана задужити њихову опрему.

Како пише "Газета дело Спорт", из главног града је послат ултиматум у Милан – црно-плави имају рок до краја недеље да пошаљу задовољавајућу понуду, иначе ће читав трансфер бити стопиран.

Уколико гигант са севера испуни услове, Џеко ће постати њихов играч, а Љоренте по свој прилици замена за њега у бордо дресу.

Искусни Шпанац је већ наступао у Серији А, где је од 2013. до 2015. бранио боје Јувентуса са којим је освојио и два Скудета.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар