Stiže zamjena za Džeka - veteran se vraća u Italiju?!

Veteran se vraća na "Čizmu", ali samo ukoliko jedan od dvojice napadača napusti "večni grad".

Fudbal 05.08.2019 | 08:00
Stiže zamjena za Džeka - veteran se vraća u Italiju?!
Fernando Ljorente bi mogao ponovo u Seriju A.

Naime, prema navodima italijanskih medija, Roma je kontaktirala iskusnog napadača i dogovorila uslove sa njim, ali čitav posao će biti obavljen tek ukoliko Edin Džeko ili Patrik Šik napuste "Olimpiko".

On je praktično za Rimljane rezervna opcija, oni se nadaju da neće morati da menjaju u špicu, ali veruju njegovom iskustvu ukoliko ipak neki od postojećih ofanzivaca ode iz kluba.

Španac je tokom ovog leta povezivan, skoro isključivo, sa povratkom na Apenine. Tamošnji mediji su tvrdili da je njegov prelazak u Fiorentinu "gotova stvar", spominjal da je blizu Lacija, ali čini se da je ipak Roma ta koja je najbliža njegovim potpisu.

Sada je posao u rukama Edina Džeka, on je na izlaznim vratima, Antonio Konte ga želi u Interu, a čini se da i Bosanac preferira "Meacu" kao svoju sledeću destinaciju. 

Ipak, dogovor je i dalje daleko jer su "nerazuri" dugo pokušavali da privole Romelua Lukakua, ali čini se da to neće uspeti, te da će ipak napadač Rimljana zadužiti njihovu opremu.

Kako piše "Gazeta delo Sport", iz glavnog grada je poslat ultimatum u Milan – crno-plavi imaju rok do kraja nedelje da pošalju zadovoljavajuću ponudu, inače će čitav transfer biti stopiran.

Ukoliko gigant sa severa ispuni uslove, Džeko će postati njihov igrač, a Ljorente po svoj prilici zamena za njega u bordo dresu.

Iskusni Španac je već nastupao u Seriji A, gde je od 2013. do 2015. branio boje Juventusa sa kojim je osvojio i dva Skudeta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar