ОИ - Терзић: Под хитно да побољшамо игру!

"Много тога је зависилио од нашег најјачег смечера и против иоле озбиљније блокерске екипе биће много тешко тако играти", додао је селектор Србије.

Остали спортови 03.08.2019 | 13:23
ОИ - Терзић: Под хитно да побољшамо игру!
Женска одбојкашка репрезентација Србије дошла је до прилично убедљиве победе у Вроцлаву на старту квалификација за одлазак на Олимпијске игре у Токију. Српкиње су за противника имале квалитетну селекцију Тајланда, а све је било готово у три сета, 3:0 (25:15, 25:22, 25:18).

Србија данас игра против Порторика, а  селектор Зоран Терзић сматра да много тога мора да се поправи у игри његових изабраница како би такмичење несметано привели крају (РТС 1, Спорт Клуб 1, 17.00).

"Треба да будемо задовољни резултатом. Ако се буде правио круг, значиће нам. Добили смо утакмицу на суви квалитет. Није то била наша игра, оно што смо уигравали и оно што је требало да урадимо. Много тога је зависилио од нашег најјачег смечера и против иоле озбиљније блокерске екипе биће много тешко тако играти. Морамо то да променимо већ од сутра, поготово уочи треће утакмице са Пољском. Надам се да ћемо успети у томе. У том случају не би требало да буде већих проблема."

У последњем, трећем колу Српкиње чека мегдан са домаћином овог квалификационог турнира, селекцијом Пољске од 20.30.

Победници шест квалификационих група обезбедиће пласман на Олимпијске игре у Токију.

ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ, КВАЛИФИКАЦИЈЕ - 2. КОЛО:

Субота

17.00: Србија - Порторико 



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар