Партизан остао без планираног појачања!

Копитовић отишао у БАТЕ! Трансфер већи од 300. 000 евра!

Фудбал 03.08.2019 | 15:36
Партизан остао без планираног појачања!
Све је у једном тренутку слутило да ће одбрану Партизана појачати репрезентативац Црне Горе из редова Чукаричког Борис Копитовић. Искусни дефанзивац није играо у двомечу против Моледа, што су неки протумачили да се припрема терен за селидбу Копитовића у Хумску.

Међутим, Спортски Журнал у данашњем издању пише да ће доскорашњи штопер Чукаричког ускоро потиписати уговор са шампином Белорусије БАТЕ Борисовом. Исти лист додаје да су Брђани имали на столу понуду БАТЕ-а још пре меча са Молдеом, али су упорно чекали да се изјасни српски освајач Купа. Партизан је могао да добије Копитовића за 300.000 евра, али су почетмни разговори са црно-белима запали у ћорсокак.

На Бановом бру су се зато окренули другим решењема, односно преговорима са представницима БАТЕ Борисова који су понудили нешто јаче финансијске услове.

Штопер је већ отпутовао у Борисову. У случају да успешно прође лекарске прегледе, Копитовић ће парафирати вишегодишњи уговор са најбољим тимом Белорусије.

Извесни трансфер Копитовића натерао је људе из Чукаричког да реагују. Уговор са Брђанима почетком наредне седмице требало би да потпише бивши фудбалер Партизана и поменутог БАТЕ Борисова Милош Остојић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар