Partizan ostao bez planiranog pojačanja!

Kopitović otišao u BATE! Transfer veći od 300. 000 evra!

Fudbal 03.08.2019 | 15:36
Partizan ostao bez planiranog pojačanja!
Sve je u jednom trenutku slutilo da će odbranu Partizana pojačati reprezentativac Crne Gore iz redova Čukaričkog Boris Kopitović. Iskusni defanzivac nije igrao u dvomeču protiv Moleda, što su neki protumačili da se priprema teren za selidbu Kopitovića u Humsku.

Međutim, Sportski Žurnal u današnjem izdanju piše da će doskorašnji štoper Čukaričkog uskoro potipisati ugovor sa šampinom Belorusije BATE Borisovom. Isti list dodaje da su Brđani imali na stolu ponudu BATE-a još pre meča sa Moldeom, ali su uporno čekali da se izjasni srpski osvajač Kupa. Partizan je mogao da dobije Kopitovića za 300.000 evra, ali su početmni razgovori sa crno-belima zapali u ćorsokak.

Na Banovom bru su se zato okrenuli drugim rešenjema, odnosno pregovorima sa predstavnicima BATE Borisova koji su ponudili nešto jače finansijske uslove.

Štoper je već otputovao u Borisovu. U slučaju da uspešno prođe lekarske preglede, Kopitović će parafirati višegodišnji ugovor sa najboljim timom Belorusije.

Izvesni transfer Kopitovića naterao je ljude iz Čukaričkog da reaguju. Ugovor sa Brđanima početkom naredne sedmice trebalo bi da potpiše bivši fudbaler Partizana i pomenutog BATE Borisova Miloš Ostojić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar