Београђанка - најсекси бака

Жаклина Беридо Пизано из Србије је најсексепилнија бака на свијету. Ако не вјерујете, само погледајте њене фотографије.

Србија 03.08.2019 | 07:26
Београђанка - најсекси бака

Ова модна блогерка која има 50 година својим изгледом обара с ногу. А током живота прошла је кроз праву голготу.

Жаклина истински доста новца улаже у свој изглед и гардеробу, али иза њеног беспријекорног живота крије се велика туга. Она је 2016, на Бадњи дан изгубила сина, који је страдао у саобраћајној несрећи у Београду. Сада на сваку своју фотографију ставља хештег #ремемберстефан, у сјећање на Стефана којег назива анђелом чуваром.



"Ја сам Јанина мама и изгубила сам друго дијете, сина Стефана који је погинуо у 23. години у једној саобраћајној несрећи. Оборио га је један аутомобил на пјешачком прелазу у Београду 2016. године. Било ми је јако болно, тешко, непремостиво. Сада сам се посветила мојим унукама чије слике сам склонила са свих друштвених мрежа, остале су само неке на којима им се не виде лица", прича Жаклина.



Рођена је у Београду, али већ много година живи у иностранству. О Жаклини и њеном животу пишу многи модни магазини. Сарађује са бројни луксузним брендовима, а њено тијело је заиста перфектно. Она и за то "има лијек".

"Једем много воћа и пијем много воде. Поједем један авокадо дневно, не пушим и не пијем. Једем рибу, морске плодове, месо и поврће. Од своје 10. године бар 45 минута дневно вјежбам. Неопходно је редовно вјежбати и имати здраву исхрану. И његујем и своју душу", открива Жаклина.



Жаклина је удата за Италијана чији идентитет вјешто крије од јавности, а иако он има свој Инстаграм умјесто имена уписао је надимак – "Она ме зове господин Савршени". И заиста, Жаклина има само лијепе ријечи за свог супруга.



"Мој Господин Савршени. Он је мој цијели свијет иако није од оних особа које воле да се експонирају. Мислим да је сада савршен тренутак да га представим свима вама", написала је Жаклина уз фотографију са црвеног тепиха у Кану на којем позира са својим супругом.

(Ало.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мислим

03.08.2019 07:51

Ок... Свиђа ми се што се сјетила да склони слике дјечице са интернета, али овдје се види да има неких чудних одјевних комбинација (мени се не свиђају, без обзира што жена згледа добро), такође превише пудера (мени се не свиђа). Али има и лијепих слика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

03.08.2019 07:59

Е да ти је оваква прија

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

03.08.2019 08:02

ЈОЈ БАКИЦЕЕЕЕЕ.УХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голуб

03.08.2019 08:21

Згодна је, нема ста! За своје године!!! Али да се с лица скине сминка и силикони с усана била би као поњава!!!

ОДГОВОРИТЕ