Beograđanka - najseksi baka

Žaklina Berido Pizano iz Srbije je najseksepilnija baka na svijetu. Ako ne vjerujete, samo pogledajte njene fotografije.

Srbija 03.08.2019 | 07:26
Beograđanka - najseksi baka

Ova modna blogerka koja ima 50 godina svojim izgledom obara s nogu. A tokom života prošla je kroz pravu golgotu.

Žaklina istinski dosta novca ulaže u svoj izgled i garderobu, ali iza njenog besprijekornog života krije se velika tuga. Ona je 2016, na Badnji dan izgubila sina, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. Sada na svaku svoju fotografiju stavlja hešteg #rememberstefan, u sjećanje na Stefana kojeg naziva anđelom čuvarom."Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dijete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pješačkom prelazu u Beogradu 2016. godine. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica", priča Žaklina.Rođena je u Beogradu, ali već mnogo godina živi u inostranstvu. O Žaklini i njenom životu pišu mnogi modni magazini. Sarađuje sa brojni luksuznim brendovima, a njeno tijelo je zaista perfektno. Ona i za to "ima lijek".

"Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morske plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vježbam. Neophodno je redovno vježbati i imati zdravu ishranu. I njegujem i svoju dušu", otkriva Žaklina.Žaklina je udata za Italijana čiji identitet vješto krije od javnosti, a iako on ima svoj Instagram umjesto imena upisao je nadimak – "Ona me zove gospodin Savršeni". I zaista, Žaklina ima samo lijepe riječi za svog supruga."Moj Gospodin Savršeni. On je moj cijeli svijet iako nije od onih osoba koje vole da se eksponiraju. Mislim da je sada savršen trenutak da ga predstavim svima vama", napisala je Žaklina uz fotografiju sa crvenog tepiha u Kanu na kojem pozira sa svojim suprugom.

(Alo.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

mislim

03.08.2019 09:51

Ok... Sviđa mi se što se sjetila da skloni slike dječice sa interneta, ali ovdje se vidi da ima nekih čudnih odjevnih kombinacija (meni se ne sviđaju, bez obzira što žena zgleda dobro), takođe previše pudera (meni se ne sviđa). Ali ima i lijepih slika.

ODGOVORITE
Name

4s

03.08.2019 09:59

E da ti je ovakva prija

ODGOVORITE
Name

XXL

03.08.2019 10:02

JOJ BAKICEEEEE.UH.

ODGOVORITE
Name

Golub

03.08.2019 10:21

Zgodna je, nema sta! Za svoje godine!!! Ali da se s lica skine sminka i silikoni s usana bila bi kao ponjava!!!

ODGOVORITE