Цвајта - Спектакл у Бохуму: Шест голова за 45 минута!

И трагичар Лосила који је оживео Арминију! Новајлија Оснабрик стигао до премијерне победе у Сендхаузену.

Фудбал 02.08.2019 | 21:30
Цвајта - Спектакл у Бохуму: Шест голова за 45 минута!
Страшан дерби на отварању другог кола Цвајте одиграли су Бохум и Арминија из Билфелда, а домаћин је у чудесном финишу пропустио велику прилику да се докопа премијерних бодова у новој сезони. Трагичар је био капитен Бохума Лосила који је у првом минуту надокнаде неспретно реаговао и матирао сопственог голмана за коначних 3:3 (0:0).

Била је то кулминација сјајног другог полувремена које су поред сјајног фудбала на терену обележиле и чарке навијача два тима. Почело је сјајно по госте, посебно након што су најбољи фудбалери Арминије Фоглазамер и Клос за само два минута, погоцима у 54. и 56. минуту, донели лепу предност свом тиму од 2:0.

Међутим, улазак у игру нападача Бохума Симона Цолера у 68. потпуно је размрдао домаћи тим. Новајлија из Ајнтахта Дани Блум је са беле тачке у 74. започео велики преокрет, који су употпунили Ганвулау 79. и сјајни Цолер у 85.

Ипак, домаћин није успео да задржи стечену предност, упорни тим Арминије је у надокнади успео да искористи кикс несрећног Лосиле и упише други реми у новој сезони. Бохум је и даље без тријумфа, али шест примљених голова у две утакмице су показатељ да су хитно потребна појачања у одбрани.   

До премијерне победе у новој сезони стигао је и новајлија у Цвајти Оснабрик који је као гост изненадио Сендхаузен са 1:0. Победоносни погодак постигао је нападач гостију Маркос Алварез у 78. минуту. Он је фантастично извео слободан ударац и обрадовао малобројне фанове гостујућег тима.

НЕМАЧКА 2 - 2. коло

Петак

Бохум - Билефелд 3:3 (0:0)
/Блум 74. пенал, Ганвула 79, Цолер 85 - Фоглзамер 54, Клос 56, Лосила 90+1. аутогол/

Сандхаузен - Оснабрик 0:1 (0:0)
/Алварез 78/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар