Cvajta - Spektakl u Bohumu: Šest golova za 45 minuta!

I tragičar Losila koji je oživeo Arminiju! Novajlija Osnabrik stigao do premijerne pobede u Sendhauzenu.

Fudbal 02.08.2019 | 21:30
Cvajta - Spektakl u Bohumu: Šest golova za 45 minuta!
Strašan derbi na otvaranju drugog kola Cvajte odigrali su Bohum i Arminija iz Bilfelda, a domaćin je u čudesnom finišu propustio veliku priliku da se dokopa premijernih bodova u novoj sezoni. Tragičar je bio kapiten Bohuma Losila koji je u prvom minutu nadoknade nespretno reagovao i matirao sopstvenog golmana za konačnih 3:3 (0:0).

Bila je to kulminacija sjajnog drugog poluvremena koje su pored sjajnog fudbala na terenu obeležile i čarke navijača dva tima. Počelo je sjajno po goste, posebno nakon što su najbolji fudbaleri Arminije Foglazamer i Klos za samo dva minuta, pogocima u 54. i 56. minutu, doneli lepu prednost svom timu od 2:0.

Međutim, ulazak u igru napadača Bohuma Simona Colera u 68. potpuno je razmrdao domaći tim. Novajlija iz Ajntahta Dani Blum je sa bele tačke u 74. započeo veliki preokret, koji su upotpunili Ganvulau 79. i sjajni Coler u 85.

Ipak, domaćin nije uspeo da zadrži stečenu prednost, uporni tim Arminije je u nadoknadi uspeo da iskoristi kiks nesrećnog Losile i upiše drugi remi u novoj sezoni. Bohum je i dalje bez trijumfa, ali šest primljenih golova u dve utakmice su pokazatelj da su hitno potrebna pojačanja u odbrani.   

Do premijerne pobede u novoj sezoni stigao je i novajlija u Cvajti Osnabrik koji je kao gost iznenadio Sendhauzen sa 1:0. Pobedonosni pogodak postigao je napadač gostiju Markos Alvarez u 78. minutu. On je fantastično izveo slobodan udarac i obradovao malobrojne fanove gostujućeg tima.

NEMAČKA 2 - 2. kolo

Petak

Bohum - Bilefeld 3:3 (0:0)
/Blum 74. penal, Ganvula 79, Coler 85 - Foglzamer 54, Klos 56, Losila 90+1. autogol/

Sandhauzen - Osnabrik 0:1 (0:0)
/Alvarez 78/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar