Море и љубав: Просидба из снова

Један сасвим обичан, традиционалан одмор у Пефкохорију Гордана ће памтити читавог живота будући да ју је Анђелко на прилично необичан начин баш овдје питао да проведу остатак живота заједно.

Регион 02.08.2019 | 20:31
Море и љубав: Просидба из снова
Млади пар из Србије одушевио је све туристе на једној од грчких плажа јер је Анђелко Балозан одлучио да своју дугогодишњу дјевојку запроси баш у мору на њиховом омиљеном љетовалишту.

Наиме, Анђелко је у плићаку чекао Гордану која није ни слутила шта ће се десити. Она се спремала да уђе у воду, али онда су околни купачи подигли транспарент на коме је писало “Удај се за мене”.

Дјевојка је од шока и узбуђења прекрила лице шакама и похитала према свом сад већ вјеренику Анђелку, који се налазио у плићаку, да би га загрлила и пољубила.


 
– Са Горданом сам у вези три године и три мјесеца, па смо и посљедње три године љетовали у Пефкохорију. Сматрао да је сада право вријеме да нашу везу подигнемо на виши ниво, а море је било право мјесто за то. Ронио сам неколико дана док нисам нашао шкољку у којој би ставио прстен.

Са остатком екипе сам договорио да нас чекају на плажи држећи транспарент на ком пише “Удај се за мене”. Клекнуо сам у воду и поставио питање док је Гоца у невјерици дрхтала, не знајући ста је снашло. Ипак је одговорила судбоносно”да”, док су сви око нас вриштали и аплаудирали – овако је свој просидбени план описао будући младожења Анђелко.

Младенци не планирају свадбу у Грчкој, већ у својој домовини, а родитељи и пријатељи су због чина изненађења пресрећни.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ТБ

02.08.2019 18:41

Сретни вам билои живили у здрављу и весељу 100 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

М М

02.08.2019 19:43

Нек вам је срецно и дуговецно .

Name

Ноћна птица

02.08.2019 19:35

Нека вам је сретно и успешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

02.08.2019 19:47

Да са срецом упловите у мирну луку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аурелија

03.08.2019 06:52

Мало промоције!

ОДГОВОРИТЕ