More i ljubav: Prosidba iz snova

Jedan sasvim običan, tradicionalan odmor u Pefkohoriju Gordana će pamtiti čitavog života budući da ju je Anđelko na prilično neobičan način baš ovdje pitao da provedu ostatak života zajedno.

  • Vijesti
  • Region


Mladi par iz Srbije oduševio je sve turiste na jednoj od grčkih plaža jer je Anđelko Balozan odlučio da svoju dugogodišnju djevojku zaprosi baš u moru na njihovom omiljenom ljetovalištu.

Naime, Anđelko je u plićaku čekao Gordanu koja nije ni slutila šta će se desiti. Ona se spremala da uđe u vodu, ali onda su okolni kupači podigli transparent na kome je pisalo “Udaj se za mene”.

Djevojka je od šoka i uzbuđenja prekrila lice šakama i pohitala prema svom sad već vjereniku Anđelku, koji se nalazio u plićaku, da bi ga zagrlila i poljubila.


 
– Sa Gordanom sam u vezi tri godine i tri mjeseca, pa smo i posljednje tri godine ljetovali u Pefkohoriju. Smatrao da je sada pravo vrijeme da našu vezu podignemo na viši nivo, a more je bilo pravo mjesto za to. Ronio sam nekoliko dana dok nisam našao školjku u kojoj bi stavio prsten.

Sa ostatkom ekipe sam dogovorio da nas čekaju na plaži držeći transparent na kom piše “Udaj se za mene”. Kleknuo sam u vodu i postavio pitanje dok je Goca u nevjerici drhtala, ne znajući sta je snašlo. Ipak je odgovorila sudbonosno”da”, dok su svi oko nas vrištali i aplaudirali – ovako je svoj prosidbeni plan opisao budući mladoženja Anđelko.

Mladenci ne planiraju svadbu u Grčkoj, već u svojoj domovini, a roditelji i prijatelji su zbog čina iznenađenja presrećni.

(Blic)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

TB

02.08.2019 20:41

Sretni vam biloi živili u zdravlju i veselju 100 godina

Nek vam je srecno i dugovecno .

M M

02.08.2019 21:43

Noćna ptica

02.08.2019 21:35

Neka vam je sretno i uspešno.

Stana

02.08.2019 21:47

Da sa srecom uplovite u mirnu luku.

Aurelija

03.08.2019 08:52

Malo promocije!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.