Кирјос може да ''одува'' Федерера, Надала и Ђоковића с терена!

Бивша британска тенисерка Анабел Крофт причала је о потенцијалу, карактеру и понашању Ника Кирјоса.

Тенис 03.08.2019 | 10:13
Кирјос може да ''одува'' Федерера, Надала и Ђоковића с терена!
Она је похвалила Кирјоса и његов таленат, као и способност да фрустрира противнике.

"Мора да је невероватно фрустрирајуће играти против њега. Сви његови противници су свесни његовог талента и способности да 'одува' било кога са терена, укључујући и Федерера, Надала и Ђоковића", истакла је бза "Теннис 365".

Тренутно водитељка спортског програма на једној британској телевизији каже да је Аустралијанцу лакше да игра против врхунских ривала.

"Он боље игра против таквих противника јер му је лакше да задржи концентрацију и да се психички спреми. Проблем је што једноставно не знате каквог Кирјоса ћете 'добити', а видети га како 'танкује' и како се понекад уопште не труди је доста зачуђавајуће", додаје Британка.

Некада 24. тенисерка света мисли да Кирјос често не изгледа као неко ко ужива у свом послу.

"Смеје се, забавља са публиком... То ми делује као понашање некога ко не воли оно што ради. Можда је у питању и то што има превише новца да би посао схватио озбиљно у својим годинама", казала је Крофт и навела размаженост као потенцијалну ману Никовог карактера:

"Као да му није довољно стало. Можда је добио превише тога прерано и не може то да поднесе. Тужна сам када ми изгледа као да је збуњен на терену, а тренутно није способан да га неко тренира. Поседује превелику моћ и превелику количину новца да би поштовао било чије мишљење о тенису и да би га било брига шта год да неко други мисли. Мислим да ће једног дана гледати шта је радио и питати се да ли је то било исправно", закључила је Анабел Крофт.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар