Kirjos može da ''oduva'' Federera, Nadala i Đokovića s terena!

Bivša britanska teniserka Anabel Kroft pričala je o potencijalu, karakteru i ponašanju Nika Kirjosa.

Tenis 03.08.2019 | 10:13
Kirjos može da ''oduva'' Federera, Nadala i Đokovića s terena!
Ona je pohvalila Kirjosa i njegov talenat, kao i sposobnost da frustrira protivnike.

"Mora da je neverovatno frustrirajuće igrati protiv njega. Svi njegovi protivnici su svesni njegovog talenta i sposobnosti da 'oduva' bilo koga sa terena, uključujući i Federera, Nadala i Đokovića", istakla je bza "Tennis 365".

Trenutno voditeljka sportskog programa na jednoj britanskoj televiziji kaže da je Australijancu lakše da igra protiv vrhunskih rivala.

"On bolje igra protiv takvih protivnika jer mu je lakše da zadrži koncentraciju i da se psihički spremi. Problem je što jednostavno ne znate kakvog Kirjosa ćete 'dobiti', a videti ga kako 'tankuje' i kako se ponekad uopšte ne trudi je dosta začuđavajuće", dodaje Britanka.

Nekada 24. teniserka sveta misli da Kirjos često ne izgleda kao neko ko uživa u svom poslu.

"Smeje se, zabavlja sa publikom... To mi deluje kao ponašanje nekoga ko ne voli ono što radi. Možda je u pitanju i to što ima previše novca da bi posao shvatio ozbiljno u svojim godinama", kazala je Kroft i navela razmaženost kao potencijalnu manu Nikovog karaktera:

"Kao da mu nije dovoljno stalo. Možda je dobio previše toga prerano i ne može to da podnese. Tužna sam kada mi izgleda kao da je zbunjen na terenu, a trenutno nije sposoban da ga neko trenira. Poseduje preveliku moć i preveliku količinu novca da bi poštovao bilo čije mišljenje o tenisu i da bi ga bilo briga šta god da neko drugi misli. Mislim da će jednog dana gledati šta je radio i pitati se da li je to bilo ispravno", zaključila je Anabel Kroft.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar