Смаилагић: Чекам позив Ђорђевића!

Ален Смаилагић, кошаркаш Голден Стејт Вориорса, рекао је да се нада позиву селектора кошаркашке репрезентације Србије Александра Ђорђевића.

Кошарка 03.08.2019 | 09:35
Смаилагић: Чекам позив Ђорђевића!
"Само чекам позив селектора, томе се надам. То што нисам играо је било да бих напредовао због Американаца, био сам у Америци. И, хвала богу, то су схватили", рекао је Смаилагић за "Радио Слободна Европа".

Талентовани српски кошаркаш изабран је на овогодишњем Драфту од стране Голден Стејт Вориорса и следеће сезоне играће за вицешампиона НБА.

"Још увек нисам свестан шта се дешава око мене. Јер се нико тако ни не понаша. Сва моја околина је у фазону 'дечко из краја", каже он.

Смаилагић је имао нешто другачији пут до НБА, пошто је отишао у Развојну лигу и екипу Санта Круз Вориорс. Одиграо је сјајну сезону и Голден Стејт га је драфтовао.

"Свако јутро сам устајао у шест ујутру пре школе за тренинг. У школи спавам, а на терену проведем шест или седам сати", каже Смаилагић и додаје:

"После тренинга са екипом дођем овде и онда почиње магија".

Смаилагић неће играти за Србију ове године, али већ од наредне би могао да конкурише за најбољих дванаест наше репрезентације.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар