Smailagić: Čekam poziv Đorđevića!

Alen Smailagić, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, rekao je da se nada pozivu selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića.

Košarka 03.08.2019 | 09:35
Smailagić: Čekam poziv Đorđevića!
"Samo čekam poziv selektora, tome se nadam. To što nisam igrao je bilo da bih napredovao zbog Amerikanaca, bio sam u Americi. I, hvala bogu, to su shvatili", rekao je Smailagić za "Radio Slobodna Evropa".

Talentovani srpski košarkaš izabran je na ovogodišnjem Draftu od strane Golden Stejt Voriorsa i sledeće sezone igraće za vicešampiona NBA.

"Još uvek nisam svestan šta se dešava oko mene. Jer se niko tako ni ne ponaša. Sva moja okolina je u fazonu 'dečko iz kraja", kaže on.

Smailagić je imao nešto drugačiji put do NBA, pošto je otišao u Razvojnu ligu i ekipu Santa Kruz Voriors. Odigrao je sjajnu sezonu i Golden Stejt ga je draftovao.

"Svako jutro sam ustajao u šest ujutru pre škole za trening. U školi spavam, a na terenu provedem šest ili sedam sati", kaže Smailagić i dodaje:

"Posle treninga sa ekipom dođem ovde i onda počinje magija".

Smailagić neće igrati za Srbiju ove godine, ali već od naredne bi mogao da konkuriše za najboljih dvanaest naše reprezentacije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar