Готово: Ђерлек отишао без обештећења!

Наредна продаја драгоцена за Партизан! Црно-бели остали без младог везисте.

Фудбал 03.08.2019 | 09:16
Готово: Ђерлек отишао без обештећења!
Готово је. Армин Ђерлек прелази у турски Сивас без обештећења, а црно-белима ће припасти 50 процената од наредне продаје, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Млади фудбалер је овог лета био прекобројан у саставу Сава Милошевића, добио је зелено светло да пронађе нову средину и успео је у томе. Ђерлек је у Хумску стигао као велика нада српског фудбала у априлу 2017. године, а у јануару прошле године је прикључен првом тиму. У прошлој сезони је одиграо 18 утакмица у свим такмичењима и постигао један гол, али није успео да искаже сав потенцијал. Остаје да се види да ли ће то успети да учини у новој средини.

Интересантно, Сивас је овог лета ангажовао већ седам појачања, али на обештећења није потрошио ниједан евро. Екипа Ризе Чалимбаја прошлу сезону је завршила на 12. месту турског Супер лига, али па ће сасвим сигнурно желети да оствари бољи пласман у наредној. Остаје да се види какву ће улогу у тиму имати Ђерлек и да ли ће успети да се избори за значајнију минутажу него што је био случај у дресу Партизана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар