Gotovo: Đerlek otišao bez obeštećenja!

Naredna prodaja dragocena za Partizan! Crno-beli ostali bez mladog veziste.

Fudbal 03.08.2019 | 09:16
Gotovo: Đerlek otišao bez obeštećenja!
Gotovo je. Armin Đerlek prelazi u turski Sivas bez obeštećenja, a crno-belima će pripasti 50 procenata od naredne prodaje, saznaje MOZZART Sport.

Mladi fudbaler je ovog leta bio prekobrojan u sastavu Sava Miloševića, dobio je zeleno svetlo da pronađe novu sredinu i uspeo je u tome. Đerlek je u Humsku stigao kao velika nada srpskog fudbala u aprilu 2017. godine, a u januaru prošle godine je priključen prvom timu. U prošloj sezoni je odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima i postigao jedan gol, ali nije uspeo da iskaže sav potencijal. Ostaje da se vidi da li će to uspeti da učini u novoj sredini.

Interesantno, Sivas je ovog leta angažovao već sedam pojačanja, ali na obeštećenja nije potrošio nijedan evro. Ekipa Rize Čalimbaja prošlu sezonu je završila na 12. mestu turskog Super liga, ali pa će sasvim signurno želeti da ostvari bolji plasman u narednoj. Ostaje da se vidi kakvu će ulogu u timu imati Đerlek i da li će uspeti da se izbori za značajniju minutažu nego što je bio slučaj u dresu Partizana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar