Хоћете да гледате уживо Роналда? Ево за колико новца!

Фудбалски савез Србије одредио је цене карата за утакмицу квалификација за Европско првенство против Португала 7. септембра на стадиону "Рајко Митић".

Фудбал 03.08.2019 | 11:48
Хоћете да гледате уживо Роналда? Ево за колико новца!
Један од најбољих фудбалера данашњице и уједно свих времена, Кристијано Роналдо ће, ако не буде непредвиђених ствари, попут повреда, предводити Португал против Србије у мечу квалификација за Европско првенство 2020. године.

Србија, предвођена новим селектором Љубишом Тумбаковићем, пробаће да поправи лош утисак из досадашњег тока квалификација, посебно након бламаже у Украјини (0:5).

На табели Групе Б, Украјина води са 10 бодова из четири утакмице, Луксембург је други са 4 бода из 4 утакмице, а Србија такође има 4 бода из три утакмице. Португал је у два меча два пута ремизирао (против Србије 1:1), док је на последњем месту Литванија са једним бодом из три утакмице.

Србија, дакле, није без шанси, али биће врашки тешко против Португала.

Фудбалски савез Србије објавио је данас цене улазница за меч који ће бити одигран у Београду 7. септембра, а карте ће се, за сада, продавати преко сајта хттпс://www.итицкет.рс/ср/алл.хтмл.

О продаји улазница на благајнама стадиона јавност ће бити благовремено обавештена:

ЦЕНЕ КАРАТА:

Јужна и северна трибина - 400 динара (7 КМ)
Источна трибина (бочни делови) - 800 динара (13-14 КМ)
Источна трибина (центар) - 1.000 динара (17 КМ)
Западна трибина (бочни делови) - 1.000 динара 
Западна трибина (центар) - 1.200 динара. (20 КМ)

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар