Hoćete da gledate uživo Ronalda? Evo za koliko novca!

Fudbalski savez Srbije odredio je cene karata za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala 7. septembra na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbal 03.08.2019 | 11:48
Hoćete da gledate uživo Ronalda? Evo za koliko novca!
Jedan od najboljih fudbalera današnjice i ujedno svih vremena, Kristijano Ronaldo će, ako ne bude nepredviđenih stvari, poput povreda, predvoditi Portugal protiv Srbije u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Srbija, predvođena novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem, probaće da popravi loš utisak iz dosadašnjeg toka kvalifikacija, posebno nakon blamaže u Ukrajini (0:5).

Na tabeli Grupe B, Ukrajina vodi sa 10 bodova iz četiri utakmice, Luksemburg je drugi sa 4 boda iz 4 utakmice, a Srbija takođe ima 4 boda iz tri utakmice. Portugal je u dva meča dva puta remizirao (protiv Srbije 1:1), dok je na poslednjem mestu Litvanija sa jednim bodom iz tri utakmice.

Srbija, dakle, nije bez šansi, ali biće vraški teško protiv Portugala.

Fudbalski savez Srbije objavio je danas cene ulaznica za meč koji će biti odigran u Beogradu 7. septembra, a karte će se, za sada, prodavati preko sajta https://www.iticket.rs/sr/all.html.

O prodaji ulaznica na blagajnama stadiona javnost će biti blagovremeno obaveštena:

CENE KARATA:

Južna i severna tribina - 400 dinara (7 KM)
Istočna tribina (bočni delovi) - 800 dinara (13-14 KM)
Istočna tribina (centar) - 1.000 dinara (17 KM)
Zapadna tribina (bočni delovi) - 1.000 dinara 
Zapadna tribina (centar) - 1.200 dinara. (20 KM)

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar