Лијепа Велшанка, "луди" Шкоти, порука за Недића...

Партизан је без проблема прескочио прву препреку у Лиги Европе, али је било много занимљивих дешавања у Хумској у четвртак увече. Погледајте и како су играчи из Велса очистили свлачионицу.

Фудбал 02.08.2019 | 20:40
Лијепа Велшанка, "луди" Шкоти, порука за Недића...
"Стартујте на њих, да уђе докторка", зачуло се са трибина стадиона Партизана у четвртак увече током реванш утакмице 2. кола квалификација за Лигу Европе против велшке екипе Конас Ки Номадс.

Гледаоци на стадиону на Топчидерском брду забављали су се уз голове црно-белих, али и много више оним што се дешавало око терена и на трибинама. Квалитет је био апсолутно на страни Партизана, који није дозволио никакву сензацију.

Једна од оних о којима се причало је и физиотерапеут велшке екипе. Лепа девојка је добијала аплаузе кад год би истрчала на терен да укаже помоћ неком од фудбалера Конаса.



Она није била једина атракција на мечу у четвртак увече. По завршетку утакмице фудбалери Конаса су потпуно очистили и средили гостујућу свлачионицу на стадиону у Хумској улици.

Ту фотографију поставили су на Тwиттер налог клуба уз поруку исписану на ћирилици:



"ИЗГУБИЛИ СМО СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ"

Посебну пажњу изазвала је група навијача из Шкотске. Реч је о присталицама шкотског Килмарнока, који је неочекивано испао од Конаса у 1. колу квалификација за Лигу Европе. Навијачи "Килија" били су уверени у пролаз, елиминација није била опција, па су унапред, пре реванша на свом терену, купили авионске карте за Београд и платили смештај.

Мало је рећи да су их фудбалери Конаса шокирали. Ипак, да не би пропале карте, кад су већ купљене, навијачи Килмарнока су сели у авион за Београд, а део њих је дошао и на утакмицу.

"Изгубили смо се, изгубили смо сееееееееее", певали су навијачи Килмарнока у београдским пабовима и на трибини стадиона Партизана, придобивши симпатије свих.

Заиста редак, па и незапамћен пример да навијачи једног клуба пређу 1.600 километара због утакмице у којој њихов тим НЕ ИГРА!

Навијачи Партизана, односно навијачке фракције, наставиле су своје поделе, "ратове". На јужној трибини, уз већ уобичајену поруку против садашње управе, појавила се и порука за струју која претендује да преузме клуб, а коју предводи Новак Недић, генерални секретар В,ладе Србије, који је већ био члан управе црно-белих до 2016. године. 

Недић је раније ове недеље био у авиону Црвене звезде којим су екипа и управа црвено-белих отпутовала у Хелсинки реванш меч 2. кола квалификација за Лигу шампиона.

Ево шта му је део "организованих навијача" поручио:



Друга фракција - Партизановци - за мету је имала домаће првенство, такозвану Линглонг Суперлигу и дерби меч 2. кола између Црвене звезде и нишког Радничког, коју су београдски црвено-бели лако добили 2:0.

Порука је била упућена Еврпској фудбалској унији: "Пријатељски меч у националном првенству! Копилад из УЕФА, погледајте утакмицу Црвена звезда - Раднички".



За крај једна, истовремено, и тужна и лепа фотографија. Навијачи Партизана одали су пошту преминулом новинару, колеги са радио-телевизије Србије Игору Булату. Овај транспарент био је постављен на месту одакле је бодрио Партизан.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар