Lijepa Velšanka, "ludi" Škoti, poruka za Nedića...

Partizan je bez problema preskočio prvu prepreku u Ligi Evrope, ali je bilo mnogo zanimljivih dešavanja u Humskoj u četvrtak uveče. Pogledajte i kako su igrači iz Velsa očistili svlačionicu.

Fudbal 02.08.2019 | 20:40
Lijepa Velšanka, "ludi" Škoti, poruka za Nedića...
"Startujte na njih, da uđe doktorka", začulo se sa tribina stadiona Partizana u četvrtak uveče tokom revanš utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv velške ekipe Konas Ki Nomads.

Gledaoci na stadionu na Topčiderskom brdu zabavljali su se uz golove crno-belih, ali i mnogo više onim što se dešavalo oko terena i na tribinama. Kvalitet je bio apsolutno na strani Partizana, koji nije dozvolio nikakvu senzaciju.

Jedna od onih o kojima se pričalo je i fizioterapeut velške ekipe. Lepa devojka je dobijala aplauze kad god bi istrčala na teren da ukaže pomoć nekom od fudbalera Konasa.



Ona nije bila jedina atrakcija na meču u četvrtak uveče. Po završetku utakmice fudbaleri Konasa su potpuno očistili i sredili gostujuću svlačionicu na stadionu u Humskoj ulici.

Tu fotografiju postavili su na Twitter nalog kluba uz poruku ispisanu na ćirilici:



"IZGUBILI SMO SEEEEEEEEEEEEEEEE"

Posebnu pažnju izazvala je grupa navijača iz Škotske. Reč je o pristalicama škotskog Kilmarnoka, koji je neočekivano ispao od Konasa u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Navijači "Kilija" bili su uvereni u prolaz, eliminacija nije bila opcija, pa su unapred, pre revanša na svom terenu, kupili avionske karte za Beograd i platili smeštaj.

Malo je reći da su ih fudbaleri Konasa šokirali. Ipak, da ne bi propale karte, kad su već kupljene, navijači Kilmarnoka su seli u avion za Beograd, a deo njih je došao i na utakmicu.

"Izgubili smo se, izgubili smo seeeeeeeeee", pevali su navijači Kilmarnoka u beogradskim pabovima i na tribini stadiona Partizana, pridobivši simpatije svih.

Zaista redak, pa i nezapamćen primer da navijači jednog kluba pređu 1.600 kilometara zbog utakmice u kojoj njihov tim NE IGRA!

Navijači Partizana, odnosno navijačke frakcije, nastavile su svoje podele, "ratove". Na južnoj tribini, uz već uobičajenu poruku protiv sadašnje uprave, pojavila se i poruka za struju koja pretenduje da preuzme klub, a koju predvodi Novak Nedić, generalni sekretar V,lade Srbije, koji je već bio član uprave crno-belih do 2016. godine. 

Nedić je ranije ove nedelje bio u avionu Crvene zvezde kojim su ekipa i uprava crveno-belih otputovala u Helsinki revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Evo šta mu je deo "organizovanih navijača" poručio:



Druga frakcija - Partizanovci - za metu je imala domaće prvenstvo, takozvanu Linglong Superligu i derbi meč 2. kola između Crvene zvezde i niškog Radničkog, koju su beogradski crveno-beli lako dobili 2:0.

Poruka je bila upućena Evrpskoj fudbalskoj uniji: "Prijateljski meč u nacionalnom prvenstvu! Kopilad iz UEFA, pogledajte utakmicu Crvena zvezda - Radnički".



Za kraj jedna, istovremeno, i tužna i lepa fotografija. Navijači Partizana odali su poštu preminulom novinaru, kolegi sa radio-televizije Srbije Igoru Bulatu. Ovaj transparent bio je postavljen na mestu odakle je bodrio Partizan.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar