Стојковић и Здјелар о Малатији: Јаки, преозбиљни!

Голман и везиста унапред се радују што више неће играти против ривала који се брани унутар 30 метара од свог гола.

Фудбал 02.08.2019 | 18:08
Стојковић и Здјелар о Малатији: Јаки, преозбиљни!
Партизан је без већих потешкоћа "архивирао" Конас Ки.

Велшани једва да су запретили у више од 180 минута фудбала, тако да је Партизан славио укупним резултатом 4:0, међутим као успомена остаће бројне маснице настале после ударања играча Номадса - чак је Огњен Ожеговић изјавио да су дошли да играју "рагби".

Такав стил игре није се допао ни Владимиру Стојковићу који је тек у надокнади времена "осетио" лопту, међутим без икакве опасности да буде савладан.

"Видели сте, тешка утакмица. Имам много ружних искустава с оваквим ривалима. Дошли су да не играју фудбал... Пробили смо бункер и на крају убедљиво славили. Они су дошли да се бране, али гол нам је олакшао утакмицу. Истина је да смо нападали, али смо морали да се чувамо контри", навео је најискуснији фудбалер Партизана и потом казао реч-две о наредном ривалу.

"Малатија је преозбиљна екипа, спремићемо се!".

Сличног мишљења је и Саша Здјелар који већ у наредни четвртак, када Малатија буде гостовала у Хумској, очекује потпуни другачији фудбал од "чудног" који је играо Конас Ки.

"Турци играју отворенији фудбал, пратио сам их и мислим да су јака екипа. Играју отворено и то ће нам одговарати", унапред се радује Саша Здјелар који играју у одличној форми од почетка сезоне и на средини терена ће морати да донесе превагу Партизану.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар