Stojković i Zdjelar o Malatiji: Jaki, preozbiljni!

Golman i vezista unapred se raduju što više neće igrati protiv rivala koji se brani unutar 30 metara od svog gola.

Fudbal 02.08.2019 | 18:08
Stojković i Zdjelar o Malatiji: Jaki, preozbiljni!
Partizan je bez većih poteškoća "arhivirao" Konas Ki.

Velšani jedva da su zapretili u više od 180 minuta fudbala, tako da je Partizan slavio ukupnim rezultatom 4:0, međutim kao uspomena ostaće brojne masnice nastale posle udaranja igrača Nomadsa - čak je Ognjen Ožegović izjavio da su došli da igraju "ragbi".

Takav stil igre nije se dopao ni Vladimiru Stojkoviću koji je tek u nadoknadi vremena "osetio" loptu, međutim bez ikakve opasnosti da bude savladan.

"Videli ste, teška utakmica. Imam mnogo ružnih iskustava s ovakvim rivalima. Došli su da ne igraju fudbal... Probili smo bunker i na kraju ubedljivo slavili. Oni su došli da se brane, ali gol nam je olakšao utakmicu. Istina je da smo napadali, ali smo morali da se čuvamo kontri", naveo je najiskusniji fudbaler Partizana i potom kazao reč-dve o narednom rivalu.

"Malatija je preozbiljna ekipa, spremićemo se!".

Sličnog mišljenja je i Saša Zdjelar koji već u naredni četvrtak, kada Malatija bude gostovala u Humskoj, očekuje potpuni drugačiji fudbal od "čudnog" koji je igrao Konas Ki.

"Turci igraju otvoreniji fudbal, pratio sam ih i mislim da su jaka ekipa. Igraju otvoreno i to će nam odgovarati", unapred se raduje Saša Zdjelar koji igraju u odličnoj formi od početka sezone i na sredini terena će morati da donese prevagu Partizanu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar