Звездаши добили премије – 15.000 евра!

Улазак у Лигу шампиона вредеће много више!

Фудбал 02.08.2019 | 13:42
Звездаши добили премије – 15.000 евра!
Да су блистали – нису. Међутим, играчи Црвене звезде су прошли прва два кола квалификација за Лигу шампиона и дошли на корак од примарног циља ове сезоне – пласмана у Лигу Европе. Имаће тим Владана Милојевићадве шансе да се домогне групне фазе Лига Европе, али на Маракани верују да ће искористити прву меч лопту и тријумфом против Копенхагена заказати нову европску јесен у Љутице Богдана. А онда у плеј-офу појурити нову Лигу шампиона, пошто би у случају проласка првака данске шампион Србије био повлашћен.

Довољно да у редовима црвено-белих у наредне две недеље можда очекују и најважнији мечеви јесење сезоне. Црвена звезда је наставила да поправља европски коефицјент, а играчи српског шампиона су проласком Судуве и Хелсинкија себи обезбедили лепе премије. Они са највећом минутажом добиће по 15.000 евра за наставак европског пута. Лепа цифра обзиром да је тим са Маракане био фаворит и наплатио квалитет више у односу на шрваке Литваније и Финске.

Наравно, за пласман у Лигу шампиона обезбеђене су много јаче премије. Прошле године, после избацивања Салцбура, носиоци игре су добили по 80.000 евра. Ове сезоне та цифра ће бити нешто јача.

Такође, појединци имају загарантоване озбиљне бонусе у случају европских успеха. Још један мотив да запну и против Копенхагена одиграју на ивици максимума.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар