Zvezdaši dobili premije – 15.000 evra!

Ulazak u Ligu šampiona vredeće mnogo više!

Fudbal 02.08.2019 | 13:42
Zvezdaši dobili premije – 15.000 evra!
Da su blistali – nisu. Međutim, igrači Crvene zvezde su prošli prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona i došli na korak od primarnog cilja ove sezone – plasmana u Ligu Evrope. Imaće tim Vladana Milojevićadve šanse da se domogne grupne faze Liga Evrope, ali na Marakani veruju da će iskoristiti prvu meč loptu i trijumfom protiv Kopenhagena zakazati novu evropsku jesen u Ljutice Bogdana. A onda u plej-ofu pojuriti novu Ligu šampiona, pošto bi u slučaju prolaska prvaka danske šampion Srbije bio povlašćen.

Dovoljno da u redovima crveno-belih u naredne dve nedelje možda očekuju i najvažniji mečevi jesenje sezone. Crvena zvezda je nastavila da popravlja evropski koeficjent, a igrači srpskog šampiona su prolaskom Suduve i Helsinkija sebi obezbedili lepe premije. Oni sa najvećom minutažom dobiće po 15.000 evra za nastavak evropskog puta. Lepa cifra obzirom da je tim sa Marakane bio favorit i naplatio kvalitet više u odnosu na šrvake Litvanije i Finske.

Naravno, za plasman u Ligu šampiona obezbeđene su mnogo jače premije. Prošle godine, posle izbacivanja Salcbura, nosioci igre su dobili po 80.000 evra. Ove sezone ta cifra će biti nešto jača.

Takođe, pojedinci imaju zagarantovane ozbiljne bonuse u slučaju evropskih uspeha. Još jedan motiv da zapnu i protiv Kopenhagena odigraju na ivici maksimuma.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar