Асано је стигао!

Јапанац око поноћи слетео у Београд.  Стигао Партизанов Јапанац, промоција у суботу.  У вечери када су црно-бели лако прескочили прву препреку на путу ка групној фази Лиге Еврипе, у Београд је дошао нови играч Партизана - Јапанац Такума Асано.

Фудбал 02.08.2019 | 11:48
Асано је стигао!
Први јапански фудбалер у историји Партизана и први са Далеког истока после много година, Такума Асано, стигао је у Београд и на аеродрому "Никола Тесла" фотографисао се са шалом београдског клуба.

Нови играч Партизана, укупно осми у овом прелазном року, биће представљен јавности у суботу.

Он је са Партизаном потписао трогодишњи уговор, а долази из лондонског Арсенала.

Само сат времена пошто је изборио пролаз у 3. коло квалификација за Лигу Европе, Партизан је добио и новог нападача. Такума Асано је око поноћи слетео у Београд, где су га дочекали људи из црно-белог табора и одмах "наоружали" клупским шалом.

Насмејани Асано, којег није изморио дуг пут из Јапана, радо је позирао за прве фотографије по доласку у престоницу Србије, али су изјаве остале за званичну промоцију, која ће бити одржана у суботу.

Његовим доласком највише је одушевљен тренер Саво Милошевић, који је инсистирао на довођењу Асана.

"Сага се коначно завршила. Одахнуо сам јуче. Поред техничко-тактичких квалитета битна нам је његова екстремна брзина, што нам је неопходно. Убрзали смо игру кроз пас, али за виши ниво потребан нам је неко попут Асана", рекао је Милошевић после меча са Конахсом.

Партизан је Асана купио од Арсенала за 1.000.000 евра, које ће отплатити у неколико рата. Јапанац ће потписати трогодишњи уговор са црно-белима.

- ПРЕЛАЗНИ РОК ПАРТИЗАНА -

ДОШЛИ: десни бек Периша Пешукић, леви бек Рајко Брежанчић, штопери Доминик Динга и Игор Вујачић, офанзивац Александар Лутовац, нападачи Умар Садик. који је дошао на позајмицу из Роме, Петар Гигић и Такума Асано.

ВРАЋЕНИ СА ПОЗАЈМИЦЕ: Немања Стевановић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић...

ОТИШЛИ: Светозар Марковић (Олимпијакос), Марк Валијенте (Спортинг Хихон), Гомеш (Ал Шаржа).

ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Саша Илић.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар