Asano je stigao!

Japanac oko ponoći sleteo u Beograd.  Stigao Partizanov Japanac, promocija u subotu.  U večeri kada su crno-beli lako preskočili prvu prepreku na putu ka grupnoj fazi Lige Evripe, u Beograd je došao novi igrač Partizana - Japanac Takuma Asano.

Fudbal 02.08.2019 | 11:48
Asano je stigao!
Prvi japanski fudbaler u istoriji Partizana i prvi sa Dalekog istoka posle mnogo godina, Takuma Asano, stigao je u Beograd i na aerodromu "Nikola Tesla" fotografisao se sa šalom beogradskog kluba.

Novi igrač Partizana, ukupno osmi u ovom prelaznom roku, biće predstavljen javnosti u subotu.

On je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor, a dolazi iz londonskog Arsenala.

Samo sat vremena pošto je izborio prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan je dobio i novog napadača. Takuma Asano je oko ponoći sleteo u Beograd, gde su ga dočekali ljudi iz crno-belog tabora i odmah "naoružali" klupskim šalom.

Nasmejani Asano, kojeg nije izmorio dug put iz Japana, rado je pozirao za prve fotografije po dolasku u prestonicu Srbije, ali su izjave ostale za zvaničnu promociju, koja će biti održana u subotu.

Njegovim dolaskom najviše je oduševljen trener Savo Milošević, koji je insistirao na dovođenju Asana.

"Saga se konačno završila. Odahnuo sam juče. Pored tehničko-taktičkih kvaliteta bitna nam je njegova ekstremna brzina, što nam je neophodno. Ubrzali smo igru kroz pas, ali za viši nivo potreban nam je neko poput Asana", rekao je Milošević posle meča sa Konahsom.

Partizan je Asana kupio od Arsenala za 1.000.000 evra, koje će otplatiti u nekoliko rata. Japanac će potpisati trogodišnji ugovor sa crno-belima.

- PRELAZNI ROK PARTIZANA -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, Petar Gigić i Takuma Asano.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente (Sporting Hihon), Gomeš (Al Šarža).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar