Загреб: Познат идентитет жртава

У Загребу је синоћ убијено шест особа, а хрватски медији су објавили имена четири жртве стравичног злочина. Жртве масакра су Драгомир Тојагић, Јосипа Тојагић, Фиљке Тојагић и Маја Тојагић, сазнаје Јутарњи лист.

Регион 02.08.2019 | 10:21
Загреб: Познат идентитет жртава
Убијене су сестре Маја и Јосипа, а 10-годишњак је највјеројатније био Мајин син. Беба која је пронађена неповријеђена на мјесту злочина дијете је убице који је починио самобиство, пише Јутарњи. 

У међувремену је беба из КБЦ-а Загреб пребачена у Дом за дјецу у Назоровој.

Увиђај је на мјесту злочина у Цимермановој завршен око 9.30 часова.

Како преноси Дневник.хр, медијима се јутрос кратко обратила Марија Шарања, замјеница мјесног одбора Кајзерица и поручила како је ријеч о цијењеној и мирној породици.

"То је једна мирна и добра породица, никада није било проблема с њима. У неколико наврата тражили су у мјесном одбору могу ли им се икако побољшати услови живота. Ово је трагедија, атмосфера у кварту је страшна", казала је Шарања.

Убица Игор Нађ се након масакра дао у бијег, а полиција је након вишечасовне потраге у петак нешто послије 4 сата ујутро потврдила да је лоциран на подручју Брезовице гдје је приликом хапшења починио самоубиство.



(Јутарњи лист)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

колиндице

02.08.2019 10:12

толико о твојој изјави и додиковој за бих...нема бољих људи и гостопримљивијих од народа у бих(срба, хрвата, босњака)...васи загорци, далматинци...као и србијански сумадинци, лале...нема вецих гована...све бахато и умисљено...нуле од људи...

ОДГОВОРИТЕ