Zagreb: Poznat identitet žrtava

U Zagrebu je sinoć ubijeno šest osoba, a hrvatski mediji su objavili imena četiri žrtve stravičnog zločina. Žrtve masakra su Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić, saznaje Jutarnji list.

Region 02.08.2019 | 10:21
Zagreb: Poznat identitet žrtava
Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena nepovrijeđena na mjestu zločina dijete je ubice koji je počinio samobistvo, piše Jutarnji. 

U međuvremenu je beba iz KBC-a Zagreb prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.

Uviđaj je na mjestu zločina u Cimermanovoj završen oko 9.30 časova.

Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj porodici.

"To je jedna mirna i dobra porodica, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uslovi života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna", kazala je Šaranja.

Ubica Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višečasovne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.



(Jutarnji list)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kolindice

02.08.2019 10:12

toliko o tvojoj izjavi i dodikovoj za bih...nema boljih ljudi i gostoprimljivijih od naroda u bih(srba, hrvata, bosnjaka)...vasi zagorci, dalmatinci...kao i srbijanski sumadinci, lale...nema vecih govana...sve bahato i umisljeno...nule od ljudi...

ODGOVORITE