Ожеговића шокирали Велшани: Играју рагби, пљују!

Пре годину дана позајмљен је Арсеналу из Туле пошто се није уклапао у замисли тренера Бате Мирковића, али је добрим партијама с почетка актуелне такмичарске сезоне наговестио стару форму.

Фудбал 02.08.2019 | 11:10
Ожеговића шокирали Велшани: Играју рагби, пљују!
Огњен Ожеговић је искористио указану шансу!

Саво Милошевић "вратио" га је у Партизан после годину дана у Арсеналу из Туле, коме је позајмљен јер се није уклапао у замисли Зорана Мирковића, али је већ у првим мечевима нове сезоне наговестио да је то била погрешна одлука...

Ожеговић је ушао у другом полувремену меча против Конас Кија (3:0) и дуплирао вођство после "рвања" са капитеном гостујуће екипе.

"Морам да признам да је било лакше после Бамбијевог гола (за 1:0 прим. аут.). Раширили смо њихов бункер и било је лакше ући у шансу, нашао сам се у правој ситуацији, после и добар дупли пас са Филипом Стевановићем, ето и он је постигао гол. Очекивано је било како су играли, нису имали идеју у нападу, само су избијали лопту, дали смо гол и решили све...", казао је Ожеговић.

Његов саиграч Саша Здјелар је рекао да није никада видео екипу која толико "туче" у ситуацијама без лопте, чак да се то не може видети "оком" камере.

"Они играју полу-рагби или полу-фудбал... То је гажење по ногама, пљување, ударање главом, лактом - чим стигну! Права су рагби екипа. Они нису створили фудбалску акцију за читав меч, али треба играти против таких екипа. Одиграли смо добро и идемо даље!".

Наредни ривал Партизана биће турска Малатија, већ од следећег четвртка на стадиону у Хумској.

"Малатија је јак клуб, имају пара, добре странце. Код куће ћемо показати зубе, напунити стадион и пробаћемо већ у првом мечу да решимо пролаз даље", закључио је нападач.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар