Ožegovića šokirali Velšani: Igraju ragbi, pljuju!

Pre godinu dana pozajmljen je Arsenalu iz Tule pošto se nije uklapao u zamisli trenera Bate Mirkovića, ali je dobrim partijama s početka aktuelne takmičarske sezone nagovestio staru formu.

Fudbal 02.08.2019 | 11:10
Ožegovića šokirali Velšani: Igraju ragbi, pljuju!
Ognjen Ožegović je iskoristio ukazanu šansu!

Savo Milošević "vratio" ga je u Partizan posle godinu dana u Arsenalu iz Tule, kome je pozajmljen jer se nije uklapao u zamisli Zorana Mirkovića, ali je već u prvim mečevima nove sezone nagovestio da je to bila pogrešna odluka...

Ožegović je ušao u drugom poluvremenu meča protiv Konas Kija (3:0) i duplirao vođstvo posle "rvanja" sa kapitenom gostujuće ekipe.

"Moram da priznam da je bilo lakše posle Bambijevog gola (za 1:0 prim. aut.). Raširili smo njihov bunker i bilo je lakše ući u šansu, našao sam se u pravoj situaciji, posle i dobar dupli pas sa Filipom Stevanovićem, eto i on je postigao gol. Očekivano je bilo kako su igrali, nisu imali ideju u napadu, samo su izbijali loptu, dali smo gol i rešili sve...", kazao je Ožegović.

Njegov saigrač Saša Zdjelar je rekao da nije nikada video ekipu koja toliko "tuče" u situacijama bez lopte, čak da se to ne može videti "okom" kamere.

"Oni igraju polu-ragbi ili polu-fudbal... To je gaženje po nogama, pljuvanje, udaranje glavom, laktom - čim stignu! Prava su ragbi ekipa. Oni nisu stvorili fudbalsku akciju za čitav meč, ali treba igrati protiv takih ekipa. Odigrali smo dobro i idemo dalje!".

Naredni rival Partizana biće turska Malatija, već od sledećeg četvrtka na stadionu u Humskoj.

"Malatija je jak klub, imaju para, dobre strance. Kod kuće ćemo pokazati zube, napuniti stadion i probaćemo već u prvom meču da rešimo prolaz dalje", zaključio je napadač.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar