''Нисам говорио у име Мела, али...''

''. . . стојим иза тога да заслужује место у НБА!'' Крис Брикли, НБА гуру тренер, написао је на званичном Инстаграм профилу да није говорио у име Кармела Ентонија када је причао о његовој будућности у НБА.

Кошарка 02.08.2019 | 14:01
''Нисам говорио у име Мела, али...''
Брикли, који тренира Мела, али и многе НБА звезде, пре неколико дана изјавио је да 35-годишњи кошаркаш жели опроштајну сезону.

"Он је лагано бољи од 60, 70 одсто НБА играча који се ту шетају. Мело само жели да има опроштајну сезону, да уради оно што је урадио Двејн Вејд. Да размењује дресове", рекао је Крис Брикли.

Ову изјаву пренели су сви медији у САД, аналитичари су кренули са дебатом да ли Ентони заслужује опроштајну сезону, да ли заслужује место у НБА...

Неколико дана касније Брикли је морао да појасни ситуацију, пошто није причао у његово име, већ је то само његово мишљење.

"Да поставим ствари на право место. Мој кометар о Кармелу Ентонију је био само моје мишљење. Нисам причао у његово име. Стојим иза чињенице да заслужује место у лиги. Такође, стојим иза чињенице да када одлучи да оде, да би то требало да уради под својим условима. Има још много да понуди било којем тиму на терену и ван њега", написао је Крис Брикли на званичном Инстаграм профилу.

У међувремену појавила се информација да би Ентони био нови-стари кошаркаш Њујорк Никса, да је славна франшиза успела да доведе Кајрија Ирвинга и Кевина Дурента. Међутим нису успели у тој намери и Мело је и даље без тима.

Такође, Ентони неће учествовати ни у тиму Сједињених Америчких Држава у Кини на Светском првенству. Кошаркашки стручњаци сагласни су да Мело заслужује још једну шансу, међутим питање је да ли ћему је неко понудити.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар