''Nisam govorio u ime Mela, ali...''

''. . . stojim iza toga da zaslužuje mesto u NBA!'' Kris Brikli, NBA guru trener, napisao je na zvaničnom Instagram profilu da nije govorio u ime Karmela Entonija kada je pričao o njegovoj budućnosti u NBA.

Košarka 02.08.2019 | 14:01
''Nisam govorio u ime Mela, ali...''
Brikli, koji trenira Mela, ali i mnoge NBA zvezde, pre nekoliko dana izjavio je da 35-godišnji košarkaš želi oproštajnu sezonu.

"On je lagano bolji od 60, 70 odsto NBA igrača koji se tu šetaju. Melo samo želi da ima oproštajnu sezonu, da uradi ono što je uradio Dvejn Vejd. Da razmenjuje dresove", rekao je Kris Brikli.

Ovu izjavu preneli su svi mediji u SAD, analitičari su krenuli sa debatom da li Entoni zaslužuje oproštajnu sezonu, da li zaslužuje mesto u NBA...

Nekoliko dana kasnije Brikli je morao da pojasni situaciju, pošto nije pričao u njegovo ime, već je to samo njegovo mišljenje.

"Da postavim stvari na pravo mesto. Moj kometar o Karmelu Entoniju je bio samo moje mišljenje. Nisam pričao u njegovo ime. Stojim iza činjenice da zaslužuje mesto u ligi. Takođe, stojim iza činjenice da kada odluči da ode, da bi to trebalo da uradi pod svojim uslovima. Ima još mnogo da ponudi bilo kojem timu na terenu i van njega", napisao je Kris Brikli na zvaničnom Instagram profilu.

U međuvremenu pojavila se informacija da bi Entoni bio novi-stari košarkaš Njujork Niksa, da je slavna franšiza uspela da dovede Kajrija Irvinga i Kevina Durenta. Međutim nisu uspeli u toj nameri i Melo je i dalje bez tima.

Takođe, Entoni neće učestvovati ni u timu Sjedinjenih Američkih Država u Kini na Svetskom prvenstvu. Košarkaški stručnjaci saglasni su da Melo zaslužuje još jednu šansu, međutim pitanje je da li ćemu je neko ponuditi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar