Човјек опасних намјера

- Ако не формирам Савјет министара, направићу лом и неважно је колику ће цијену платити Срби и колику ће цијену платити Република Српска, јер једино сам важан ЈА и неколико људи око мене, који нестрпљиви чекају да сједну у фотеље, које се лагано измичу!

Република Српска 02.08.2019 | 19:58
Човјек опасних намјера
Ово је суштина синоћњег наступа Милорада Додика, на Јавном сервису! Наступа који је, као мало који до сада, обиловао пријетњама, уцјенама, сијањем страха и панике и упадљивом употребом ријечи РАТ!

Био је то наступ човјека изгубљеног у времену и простору, превазиђеног и по идејама и реторици, уплашеног и нервозног, човјека опасних намјера!

Запањујућа је лакоћа с којом је изазио спремност ( вербалну, додуше ), да народ и РС гурне у трагичну авантуру. Одсуство било какве одговорности за посљедице забрињава! Став - "послије мене потоп", говори о сукобу са реалношћу.

Српска историја препуна је појединаца који су жртвовали себе зарад народа и државе. Додик је први који је без зазора показао спремност да жртвује и народ и државу, зарад јос мало власти ( као да је нема довољно)!

И није спорно да би он то урадио, али НЕ СМИЈЕ и НЕ МОЖЕ!



Најава забране дјеловања СИПЕ, Суда и Тужиластва БиХ на територији РС је плашење мечке решетом! Прича ради приче! Имао је за то прилику, али је јуначки капитулирао! Руку на срце, било би право да их он укине, САМ, јер САМ их је и направио! Али правио их је по дану, зашто би их укидао ноћу!
Ноћу се у Скупштину улази само када се врши државни удар!

Али зашто би Додик суспендовао баш СИПУ, Суд и Тужилаштво? Зашто не неке друге институције? Да ли се то нечега плаши?
Од тог посла нема ништа!

Пријетња да ће прекинути индиректно опорезивање, је позив на банкрот РС! Како ће наплаћивати ПДВ? Буџет би остао без милијарду марака. Како би се исплаћивале плате и пензије? О томе ни ријечи!

Прича о легитимитету, тек " не пије воду". Исти народ је гласао и за СНСД и за СДС и ПДП. 6:5 у броју посланика! Како су онда први легитимни, а други нису? Или су то Срби који су гласали за Додика, легитимни, а сви који су гласали за друге су нелегитимни!
Нови допринос науци! Легитимитет се стиче, а не купује!

Гледајући синоћни наступ, схватио сам, зашто само у нашем народу постоји изрека "коље вола, за кило меса"! Спремност да се учини огромна штета зарад ситне користи, очигледно није од јуче. Било је таквих и раније, али их историја није забиљежила!

Ауторски текст: 

Жељко Аврамовић
политички аналитичар из Београда

Коментари / 144

Оставите коментар
Name

Марко

01.08.2019 18:01

Рано је поцео,избори су далеко !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

01.08.2019 19:19

Додик и СНСД су пренијели 68 надлезности са Ентитета РС на ниво Дрзаве Босне и Херцеговине, гласајуци у Парламенту БиХ али и у Скупстини РС-а за пренос тих надлезности, укљуцујуци Одбрану и Сигурност, Индиректно опорезивање, Судско и Тузилацко вијеце и јос многе друге институције и агенције. Да би се те надлезности вратиле поново на ниво Ентитета морају се поново изгласати у Парламенту БиХ а то це се догодити никада.Додик и СНСД само дзаба лазу и тролају јадни, напацени и покрадени Српски народ, то види свако осим самих Срба. За рат треба новац и наорузање сто Додик нити има а нити це имати, само моземо изгубити РС и ово ста сада имамо.

Name

ИДЕМО ДАЉЕ

01.08.2019 19:36

Лик је пуко !!! Сад конацно има цовјека у лику Саровица који је стабилан смирен велики политицар ниједна му ријец није висак игра се са Бурлетом топло хладно Бурле је пуко јер не зна ста Саровиц смјера а зна да је овај јаци мозда нема толико папака и цобана иза себе али сигурно он је фрисак ваздух за српску

Name

Боки

01.08.2019 19:44

Баја је свијетла тацка српства и српског народа. Све до сада је урадио је само на добро РС.

Name

Стршљен

01.08.2019 19:48

Волим да читам овакве текстове. Не зато сто нападају Милорада, него сто су реални. Нису избори далеко. За њега веома близу. Мирко га гази. Човјек види да је враг однио салу. Не спомиње Станивуковица, Иванића, Говедарицу..............Мирко је трн у оку. Зна да је готов. Господо Саровиц је господин човјек. Аргументима га гадја. Зна Мирко да он нема одговора. Видјеце те. Човјек је спреман на све. Гори је од Алије. Жртвоват ће мир за своју гуз.цу. Срећа имамо мудрих Срба. Саровиц Милицевиц па и Радојичић....... Знат ће они сачувати и народ и Републику Српску.

Name

Градиска

01.08.2019 20:26

Ма ко њега висе пита за било ста, он је процитана прица вец одавно!!! Сви ми који памтимо његово прво пресједавање владом када је рекао " ако Брко не остане у саставу РС ја посносим неопозиву оставку""" иииииии ста се деси... гдије је сада та битанга, хоце рат, хоце крво пролице... ееее нема висе оне Борине " за идеале гину будале" нема тога ко би висе ратовао за твоје богаство које си остварио плацкајуци Српски народ, Српсаке борце, пензионере, земљораднике...

Name

Одговор за Судија

01.08.2019 20:51

Веома сувисло и смислено размишљање. Моје поштовање.

Name

Педја

01.08.2019 21:09

Ја сам Србин...уцесник но рата..ал се оградјујем од ове будале

Name

О2

01.08.2019 21:31

Жив и здрав ти био нама председниче,душмани нек раде шта им воља

Name

Вук

01.08.2019 22:08

За све болести постоји лијек, и за његову постоји, ко га ј...е, такви као он се једу за доруцак.

Name

Дарт Wадер

01.08.2019 22:25

Срби, Србенде бивси сада Устасе испод каце, ко је то гованце јоје се бе мозе рјесити за 24 сата , не постихи

Name

Голуб

01.08.2019 22:58

ВУЦЕ, на залост нема њему лијека!!! Њему се висе послије свих његових срања ни сифра не мозе поставити! Није ни болест све сто боли!

Name

Дејан БЛ

02.08.2019 04:26

Мислим да је време да и ован СНСД оде.Презаситили су се.Увјек исти лопови се врте.Супља прица а покрадосе бога оца.Време је да се ппхапсе сви.

Name

ОЗРЕНАЦ

02.08.2019 06:25

Ипак смо ми луд народ.Који би то нормални дали повјерење овом непресуђеном криминалцу и патолошким лажову

Name

ре Судија

02.08.2019 07:07

Да ли је СНСД у протеклим мандатима на државном нивоу учествовао у преносу надлежности и формирању сљедећих институција на нивоу БиХ: 1.- успостављање система заједничких таблица и саобраћајних дозвола, чиме је ова надлежност пренесена у надлежност Министарства цивилних послова БиХ 2.- успостављање заједничких пасоша 3.- преношење надлежности ентитета из области држављанста на Министарство цивилних послова БиХ 4.- формирање Државне граничне службе БиХ 5.- формирање Канцеларије за сарадњу са Интерполом 6.- формирање Агенције за државну службу БиХ 7.- формирање Одбора државне службе за жалбе 8.- успостављање Дирекције за имплементацију ЦИПС пројекта 9.- успостављање Агенције за заштиту личних података БиХ 10.- успостављање Агенције за идентификацију докумената, евиденцију и размјену података 11.- успостављање СИПА 12.- успостављање Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ 13.- успостављање Службе за послове са странцима БиХ 14.- успостављање Комисије за реституцију БиХ 15.- успостављање Комисије за државну имовину БиХ 16.- успостављање Агенције за акредитацију и квалитет БиХ 17.- успостављање Агенције за лијекове БиХ 18.- успостављање Државне регулаторне агенције за радијациону и нуклеарну безбједност БиХ 19.- успостављање Агенције за безбједност хране 20.- успостављање Савјета за дјецу БиХ 21.- успостављање Института за стандардизацију БиХ 22.- успостављање Института за метрологију БиХ 23.- успостављање Комисије за концесије БиХ 24.- успостављање Института за интелектуално власништво БиХ 25.- успостављање Института за акредитовање БиХ 26.- успостављање Конкурентског савјета БиХ 27.- успостављање Канцеларије за ветеринарство БиХ 28.- успостављање Института за нестала лица БиХ 29.- успостављање Државног трезора при Министарству финансија БиХ 30.- успостављање Управе за индиректно опорезивање БиХ 31.- успостављање Агенције за статистику БиХ 32.- успостављање Агенције за осигурање депозита БиХ 33.- успостављање Агенције за осигурање БиХ 34.- успостављање Агенције за јавне набавке БиХ 35.- успостављање Одбора за ревизију јавних набавки 36.- успостављање Извозно-кредитне агенције БиХ 37.- успостављање Комисије за рачуноводство и ревизију БиХ , СНСД јесте све ове надлежности у протеклих десет година пренио са Републике Српске на БиХ.

Name

ре идемо даље

02.08.2019 07:25

Па кад је тако добар,задржите ви шаровића код вас у Федерацији на некој истакнутој функцији и након што се РС и ФБиХ раздруже.

Name

добар дан добри народе

02.08.2019 07:27

Баја има велики страх од губитка власти, човјек који је преузео све полуге власти се ужасно плаши да их може у једном трену изгубити, тада се његов живот мијења из коријена. Баја када изгуби власт ће покушати побјећи, он неће овдје остати, осим тога он има и велики страх од хапшења, губитак власти би могао активирати оптужницу која је у приправности и могао би бити ухапшен управо од оних против којих највише говори а то су СИПА и тужилаштво БиХ. Ако се домогне Србије онда ће избјећи суд. Званична политичка Србија подржава његову политику што је несхватљиво, осим тога успио је придобити и подршку врха цркве. Баја је под своју шапу ставио све, колико ја знам само овај медиј (БН) није успио освојити.

Name

Судија

02.08.2019 08:56

СНСД је у протеклим мандатима на државном нивоу учествовао у преносу надлежности и формирању сљедећих институција на нивоу БиХ: 1.- успостављање система заједничких таблица и саобраћајних дозвола, чиме је ова надлежност пренесена у надлежност Министарства цивилних послова БиХ 2.- успостављање заједничких пасоша 3.- преношење надлежности ентитета из области држављанста на Министарство цивилних послова БиХ 4.- формирање Државне граничне службе БиХ 5.- формирање Канцеларије за сарадњу са Интерполом 6.- формирање Агенције за државну службу БиХ 7.- формирање Одбора државне службе за жалбе 8.- успостављање Дирекције за имплементацију ЦИПС пројекта 9.- успостављање Агенције за заштиту личних података БиХ 10.- успостављање Агенције за идентификацију докумената, евиденцију и размјену података 11.- успостављање СИПА 12.- успостављање Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ 13.- успостављање Службе за послове са странцима БиХ 14.- успостављање Комисије за реституцију БиХ 15.- успостављање Комисије за државну имовину БиХ 16.- успостављање Агенције за акредитацију и квалитет БиХ 17.- успостављање Агенције за лијекове БиХ 18.- успостављање Државне регулаторне агенције за радијациону и нуклеарну безбједност БиХ 19.- успостављање Агенције за безбједност хране 20.- успостављање Савјета за дјецу БиХ 21.- успостављање Института за стандардизацију БиХ 22.- успостављање Института за метрологију БиХ 23.- успостављање Комисије за концесије БиХ 24.- успостављање Института за интелектуално власништво БиХ 25.- успостављање Института за акредитовање БиХ 26.- успостављање Конкурентског савјета БиХ 27.- успостављање Канцеларије за ветеринарство БиХ 28.- успостављање Института за нестала лица БиХ 29.- успостављање Државног трезора при Министарству финансија БиХ 30.- успостављање Управе за индиректно опорезивање БиХ 31.- успостављање Агенције за статистику БиХ 32.- успостављање Агенције за осигурање депозита БиХ 33.- успостављање Агенције за осигурање БиХ 34.- успостављање Агенције за јавне набавке БиХ 35.- успостављање Одбора за ревизију јавних набавки 36.- успостављање Извозно-кредитне агенције БиХ 37.- успостављање Комисије за рачуноводство и ревизију БиХ , СНСД јесте све ове надлежности у протеклих десет година пренио са Републике Српске на ниво институција БиХ и има их јос висе које је пренио.

Name

психолог

04.08.2019 17:16

Баја је требао одавно узети мало дузе одсуство ради детаљних претрага осјецам вампире из недалеке прослости

Name

Леми

04.08.2019 17:21

Нешто размишљам да се он циркусира,ма немогуће да озбиљно мисли.јА КОМЕ САМ ТО РЕКАО УСРО СЕ ОД СТРАХА

Name

Горан

05.08.2019 06:58

Српски народ је цврсто уз Додика и Републику Српску

Name

Нострадамус

01.08.2019 18:02

Јос један добар текст али стета сто то народ не разумије.Мени лицно нису потребни такви текстови јер и сам то знам односно схватио сам јос прије десет година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днк

01.08.2019 21:33

Додик се погубио а своју немоћ и фрустрацију у Сарајеву искаљује тако се инати ,лаже и изиграва своје партнере у РС (днс,сп.ндп,демос,ус)!Сви бијесни јер су добили мрвице од колача!

Name

МладаБосна

01.08.2019 23:59

Зивио предсједник ДОДИК Република СРПСКА и све Српске Земље..Карлобаг-Вировитица.

Name

РОМАНИЈА

01.08.2019 18:03

Овај примитивац из Бакинаца зели да направи рат и да ми срби нестанемо. Он немозе салтер у зиду укинути а не овласти дрзаве. Пријети и лазе, дизе тензије с босњацима, а на крају цемо ми цехове платити а он це увелико у Русији бити и узивати у опљацканом насем новцу. Ја га висе не ратовао , оно заста сам 4 г.ратовао је била заблуда , тад сам био млад и глуп. Висе нисам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не у НАТО

01.08.2019 18:43

Миле, волимо те до неба и назад!

Name

Јакес

01.08.2019 18:51

Гласали су за цовјека који има дијагнозу ,ниста цудно .

Name

Раде

01.08.2019 19:15

Ко ће да направи рат....???? Очито је да нисте учествовали у њему па и је знате ниста о томе.. Да би се рат направио треба лова...наоружање.. гориво..храна....За рат треба припрема... Уосталом ко би то ратовао???? Па кад се погледа у последњи рат и народ који је схватио нико не би пушку у руке узео... Ја сам довољно ратовао ..и кад сам на крају схватио за ништа....жао ми је сваке минуте проведене у рату....И жали Боже која младост изгину да се сва ова багра (позиција и опозиција)..данас овако понаша....

Name

ре Романија

01.08.2019 19:23

Велики поздрав за Романију.

Name

Ре Не У Нато

01.08.2019 19:48

Воли и он тебе, и то до последње марке.

Name

Ре

01.08.2019 21:28

Романија свака ти је златна. Свака цаст на коментарима. Ова стока сто га подрзава је опијена дијагнозом па не виде даље од онога сто им РТРС и други сервирају.

Name

Ре не у НАТО

01.08.2019 21:47

Воли и он тебе, у дупе.

Name

РЕ Романија

01.08.2019 22:20

Свака цаст на коментару.Вецина народа тако размисља.Само треба то да потврди на изборима и да не дозволе да им љевцански мафијас покраде гласове.

Name

СА за РОМАНИЈА

02.08.2019 07:20

Свака ти част ! Него како укинути акцизе - багра нас пљачка

Name

за РОМАНИЈУ

02.08.2019 09:04

Слажем се, и ја сам био млад и глуп кад сам ратовао. Сад више нисам млад, а за ово друго још увијек нисам сигуран.

Name

Цеца

04.08.2019 13:02

Гледала сам емисију, цовјек је говорио само истину, потпуна подрска, а видјецемо на изборима ко је у праву.

Name

Несто је нацуо

01.08.2019 18:08

Отуда паника! Призива хаос! Дрзавни затвор је спреман. Брзе него сто смо могли замислити. Сва црвена багра бјезаце главом без обзира!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глумац

01.08.2019 18:09

Близи се теби крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

01.08.2019 20:34

Не док се народ не опамети

Name

Кнеле

01.08.2019 18:10

Супербогаташ,али онај трули,држи лекције из патриотизма.Бем ти овај луди народ кад то не види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

01.08.2019 18:14

луд нас човјек води, ј..е луд збињена, подчињени државници раде свашта, лове у мутном, пљачкају као да да ће рат свако час...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бирам ријеч

01.08.2019 18:14

МРАЧЊАК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он

01.08.2019 18:15

Он је нај опаснији човјек у Српској Репубики за српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир

01.08.2019 22:56

бит це овдје белаја одох ја у дојцланд а мили додјељујем цин пуковника нек јуриса први

Name

Обицни преварант

01.08.2019 18:21

Додике је само обицни преварант који срља непобитно у пропаст. РС је доведена до пропасти. Опада наплата новца, одлазе људи - 2000 људи мјесецно трајно оде из РС. Сада нас има испод 1 милиона, цијене скацу. Нема назнака да це се стање промјенити. Тај рат се не мозе десити јер он нема средстава, нацина цак ни могуцности. НАТО мозе да реагује за мање од 6х и да блокира комплет РС и сву војску у Бх не само у РС. Полицијске јединице се не могу борити против војске нивоа НАТО. Русија неце реаговати јер их је Додик зезно неколико пута - па неце они ици у рат због еx-америцке марионете. Он је ту да сири лази ради њих и понекад несто да уцини - ал све је то слабо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болест

01.08.2019 18:55

Какав рат цовјеце ти спомињес.

Name

Ре

02.08.2019 06:42

Не 6х за реакцију, већ 6 секунди

Name

НЕУМОРНИ

01.08.2019 18:25

Тај цовјек добија двије деценије повјерење народа и зна ста ради цар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко плаца овај циркус

01.08.2019 18:53

Овај цовјек има највеце повјерење свог народа и сви сте дузни да га постујете јер сте му ви дали свој глас.

Name

он прица

01.08.2019 21:35

Оно о цему вецина Срба сања,то је у реду али је проблем сто од тога нема ниста само пусти снови!

Name

...

01.08.2019 23:16

Јес јес добија повјерење од народа. Јос мало па це бити СВИ СРБИ ИСПОД ЈЕДНОГ ШАТОРА са овим блентом. Па нека је са срецом...

Name

Нови изборни закон

02.08.2019 09:20

Појwдностављено, добија али неповјерење народа, свеједно ипак побједјјује, стампаним листицима по потреби, бројацима и записником по нарудјби, па замјеном гласацког материјала на путу.

Name

Директ

02.08.2019 10:04

Од милион - милион и двјеста хиљада људи њих тристо - цетирсто људи је гласао за Додика. Нека је трецина, двије трецине не подрзава Додика тј. на једног цовјека који подрзава Додика, два су тј. дупло висе је оних сто га не подрзавају.

Name

Скептик

01.08.2019 18:30

Ма луд 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре скептик

01.08.2019 18:48

Он уопсте није луд, он је врло паметан, будале смо ми сто смо му дозволили да нас прави мајмунима

Name

Ре

01.08.2019 19:05

Замисли да построји све своје ухљебљене црвене мундире... Њима се баш ратује... Хахахаха. Све србенде велике.

Name

Ре ре Скептик

01.08.2019 20:51

Није он паметан, он је вјест трговац. Правила трговања је науцио на пијаци и то примјењује у политици, са зенама, сарадницима, опозицијом..... Нема ту пуно мистике.

Name

Ре

01.08.2019 21:18

Хахахахаха а све го ратник у редовима црвених ухљеба

Name

Не посједује то

02.08.2019 09:26

А могао је бити на цаст и понос градјана РС. Нема цасти и поноса без морала. Нукада нико немозе бити патриота а ко краде и разара друство и то до те мјере да нестаје. Није јесноставно логицно.

Name

Срб

01.08.2019 18:32

Он је грешка у времену и простору, али савршен човјек којег је могао пронаћи запад да ради и уради све ово од Републике Српске и српског народа, на жалост у томе му помаже већи дио тог истог народа којег је купио њиховом новцем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

01.08.2019 22:43

Потписујем.

Name

стара лола

01.08.2019 18:35

Миле Цару ! Срби те воле !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја га мрзим

02.08.2019 06:09

Ја га не волим а Србин сам дабогда се накав ниђе неродио

Name

Мали мрав

01.08.2019 18:37

Опрости му драги Боже незна Додик шта ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

01.08.2019 18:41

Фукаро,диктаторе зар се ниси најео.Па ти си болестан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милемце

02.08.2019 05:48

воли те и бугарска...

Name

но папак

01.08.2019 18:43

Њега брине, одлазак са власти а послије поријекло имовине и судбина Санадера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

01.08.2019 18:52

Цовјек стално доказује тацну љекарску дијагнозу, установљену прије него сто је тузио неистомисљенике који су му нанијели "дусевну бол". Мајко моја, ко нас представља?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пукао је

01.08.2019 18:57

Како ће забранити дјеловање СИПИ на подручју РС кад је она у Источном Сарајеву? Дајте ону дијагнозу да опет прочитамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

01.08.2019 19:01

Кад год је Водја галамио, уствари је само тврдио пазар. Значи, можемо брзо очекивати формирање СМ. Сва ова тијела која је он формирао може и укинути. Наравно да немере. Он то чак и кад се нико не би противио не би хтио. Миле Додик је ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ и ПРЕВАРАНТ. О ПАПРИКО МОЈА НЕПРСКАНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

01.08.2019 19:07

Прије се мозе закљуцити да је само до фотеља стало онима који немају довољно посланика да одмах формирају Савјет министара па на све могуце нацине месетаре да се домогну власти, а они који су добили плебисцитарну подрску као сто је СНСД за њих је логицан слијед догадјаја да удју у власт. Молим лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.08.2019 19:50

Мој Милане, јабуко са гране, од када је 27%. плебисцитарна подрска????

Name

Геније

01.08.2019 19:52

Миле добио 6 посланика, све са Стевандицем. Ови 5 посланика! Миле купио Обрена. И теби је то ОК?

Name

Ре ре

02.08.2019 04:49

Ако по теби није плебисцитарна подрска када кандидат за Предсједника Републике Српске побиједи свог противкандидата са 30 хиљада гласова разлике или када посланицки клуб СНСД-а добије 30 посланика и тиме највисе, затим највисе посланика у Парламенту БиХ, ако није плебисцитарна подрска то када кандидат за цлана Предсјениства побиједи свог противкандидата са 70 хиљада гласова разлике, онда ти себи умисли да су твоји кандидати побиједили ако це ти тако бити лаксе. Ти цес по обицају одмах реци како су владајуци покрали гласове на изборима, али само да те упитам да ли је могуце да су владајуци покрали све гласове на изборима а опозиционари да су постено добили све гласове. Наравно да није могуце, али ти не мозес то да признас јер би одмах признао да су твоји опозиционари лоси и да су поразени. А сто се тице регуларности избора посто ти је и то адут када не знас висе ста да казес, то су све медјународне организације потврдиле да су избори били регуларни, и с обзиром како су узели на зуб владајуце они би први рекли да је несто погресно урадјено да су избори били нерегуларни. Нису су то могли реци јер је побједа СНСД-а била циста као суза.

Name

ре на рере или Мазалицу

02.08.2019 09:39

Мазалице, олади цовјеце. Окрени се око себе, онлине нико не подрзава Додика. То се ради само пред њим. Иза леда његових писес ста мислис. и не спомињи изборе, ти знас да сви знају ста је било. Стампарија у гарази код Б. Зар то ниси схватио тупоглави.....

Name

Директ

02.08.2019 10:09

Плебисцитарну подрску није имао ни кад је био најјаци, а камоли сад када заправо стоји најлосије од 2006.

Name

СРБ ин

01.08.2019 19:11

С којим лакоћом одлучује о судбини државе и народа да је здравом разуму несхватљиво. Баја , кући у Бакинце па тамо распрчкавај шта ти је отац оставио. Српску остави на миру. Ниси је ни стварао па нећеш је ни уништавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

01.08.2019 19:16

Цим амбасада дијели лекције оцито је да бих није никаква дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вучета

01.08.2019 19:20

Није једини, то је крилатица свих послијератних предсједника и функционера: "Послије мене потоп".........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

01.08.2019 19:28

Гос. Жељко одлична анализа великог вође, али ста да се ради кад смо ми срби или глупи или неписмени, некима и кад нацртас немогу схватити ко их води. Ипак смо луди вјерујемо празним причама, а не вјерујемо својим очима. Жао ми је што ова "елита" презадузује ново родјену или јос неродјену дјецу за своју потрошњу. Јад и чемер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добар

02.08.2019 09:44

Добар је госн Жељко. Још из старих времена часне партије ЈУЛ: „Свако је нечији и свако ради за некога“, речи су Аврамовића, по којима ће остати упамћен у срамној историји српског новинарства деведесетих година; у тим речима био је садржан заправо цео програм, девиза и поглед на свет запослених у РТС. То су биле речи које би могле стајати на улазу не само у зграду Телевизије него и осталих државних институција током последње деценије столећа што се ближило крају, а за Србију и више него у дословном смислу. Златне речи милошевићевске ере.

Name

Ћули

01.08.2019 19:35

То Миле, нек пукну душмани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

02.08.2019 10:11

До посљедњег љекара, пекара, градјевинца, возаца камиона...

Name

Детел

01.08.2019 19:40

Србија до Токија ,пратите глобалну политику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

02.08.2019 10:12

И пратимо. Зато и одосмо.

Name

Зналац

01.08.2019 19:47

НИКО висе није урадио за дрзаву БиХ као Милорад Додик, пренио 68 надлезности са РС на институције БиХ, једино обецање које није јос испунио је цланство у НАТО савезу, али је и то Небојса Радмановиц потписао и тразио убрзан приступ. Урусио економију РС,па сада потпуно зависимо од ММФ-а, опљацкан народ у РС,па смо теска биједа и сиротиња, распродао ресурсе и предузеца и покраден новац градјана, па сада веома теско зивимо. Убиства, пљацке, застрасивања убијени смо у појам и убијају нам криминалци дјецу а нигдје расвјетљавања тих убистава,све морамо трпити, а он прица о рату. Докле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.08.2019 19:48

Тоооо Милокраде! Идемо у рат...са бабама и дједовима сто јос остасе овдје?!? :) јадан ли си сиротињо морална, ко це то свога сина дати за овај јад?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

01.08.2019 19:54

Макни се од Српске лажове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

01.08.2019 20:14

"Не, у, нато", волимо те Миле, господине воли га колико хоћеш али снсд и његови су молили за пријем у нато. Како им ишта веровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

01.08.2019 20:47

Срамота ме, ко ме представља и ко ми води дрзаву. Срамота ме овог цовјека, његови сизофрени и манити наступа и неконтролисаног излива бјеса. Овај цовјек са својим криминалом је опљацкао и унистио РС и народ у њој. Својим бахатим наступима и изјавама, мисли да нас упласи.Цовјеце под хитно потрази љекарску помоц, јел у овом тренутку то ти је најпотребније.Морас једном да схватис:да дрзава није твоја приватна имовина а народ у њој нису овце у твом оградјеном тору.Твоји бахати и насилни наступи и говори то доказују.Јасно је нама да су у питању твоји лицни интереси, а не дрзавни и народни!!!!!!

Name

Боки

01.08.2019 20:19

Треба Рудоњу за рогове па у прдекану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како да не!

01.08.2019 20:24

Урадио би он све оно што је рекао колико сутра да није ММФ-а и свјетске банке, без којих нема задуживања а ни исплате пензија ни плата, а то би за њега била омча око врата, осим ако не мисли заложити ово што је покрао. Тако да је све ово "Трла баба лан...", или "Пас који лаје не уједа"

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

01.08.2019 20:32

Конацо се појавио цовјек који је стао на реп Милораду Д. и он то зна само зато је се и усрао. А сто се тице рата надам се да до тог недодје јер се цисто бојим да би овај пут било далеко висе мртвих и да се неби само ратовало у БиХ него би ово био мини Балкан рат ало не и сире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Енци менци

01.08.2019 20:35

Миле одмотацемо све сто си радио ти и твоји тајкуни да сви у новом затвору заврсите. Све регије испитати, све директоре фирми и све у затвор. Изнова поцети без исто СДСових лопова. Све у затвор поријекло имовине и код СдА Сбб

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОФА

01.08.2019 20:54

Није овај читав Ја и моји више не мислимо ратовати Једва чекам да паднес са власти да се напијем као човек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац прилика

01.08.2019 20:58

Како их историја није забиљежила, па то је био Милошевић, Бабић, Караџић. Сви су они манипулисали и владали само да би остали што дуже на власти. Само су они битни. Зато је српски народ прошао како је прошао, катастрофа. Дошли смо до краја пута, или ћемо нестати или ћемо се пробудити из зимског сна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

01.08.2019 21:16

Додик ? Обичан олош. Лажов, чкапи, профитер. Гмаз. Примиче му се. А фино му је било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник-зналац

01.08.2019 21:28

ДОДИК је бас пук'о, ако ово стварно мисли за распад институција, па то је рат, само велики је проблем ако заиста размисља о рату, то је будаластина једна велика иако ме то неби изненадило, јер донио је он потврду у спору који је имао са Босицем. Ево видимо какав цовјек предводи народ, али он је јос и добар какви су му цланови и гласаци, зато погледајмо и процитајмо Додикову успостављену дијагнозу. хттпс://www.ртвбн.цом/3917949/додик-има-теску-и-опасну-дијагнозу

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

01.08.2019 21:37

ПАРАНОЈА похлепних неморалних властољубаца је вец видјена ствар. Примјера покушаја контролисања мишљења народа силом у историји има на претек. Никада ни један такав покушај дугорочно није успио, само је због тога народ нажалост страдао. На крају, без изузетка, иако ружно звучи, на срећу и по правди страдају и силеџије. Највећи проблем Републике Српске су похлепни лицемјерни неморални политичари и државни службеници повезани са похлепним бизнисменима којима државне функције служе искључиво као ресурс за приватни бизнис а народ који пропада због таквог њиховог односа према Отаџбини посматрају само као колатералну штету. Отаџбина вапи за Истином, Слободом, Правдом, Отажбина презире похлепу, неморал, презире људе који је искориштавају. Помозимо Отаџбини. Ко ће ако нећемо ми ? Када ако не сада ? Истина долази. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нису чиста посла

01.08.2019 21:47

Нема га одавно на оном ћириличном прелу сретне телевизије. А накупило се материјала за по коју сеансу. Нема више ни тог прела за нас у БХ-а. Затамњено. Ни АТВ више не преноси. О чему је ријеч..??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Романија

01.08.2019 21:56

миле звани све функције и институције! ваљда це му реци да се висе ниста он не пита

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

01.08.2019 22:11

Лактаски диктатор це заврсити на сметљисту историје.О њему це Срби прицати као о највецем злу које је задесило нас народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

01.08.2019 22:29

Ронхиле ти си прослост спремајсе за зеницу Зови своје криминалце па истом марицом све би ти србе ризиковао као и сто си их протјерао из РС за власт али Та висе непије воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сана

01.08.2019 22:56

Људи набавите тракторе са дуплом вуцом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спенс

04.08.2019 10:07

Ма не треба дупла вуца има ауто пут до бјељине

Name

Гаги

01.08.2019 23:15

ко год мисли да це Додик заиста урадити било ста од овога грдно се вара. једноставно јос једна Додикова бомба, свако мало их он баца по распореду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фотеље у магли

02.08.2019 00:35

Одлицан цланак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

02.08.2019 03:58

Требао би додицетина да расписе референдум (то му је омиљена дисциплина) да ли подрзавате ратну мобилизацију ,и да ли зелите полозити зивот за националне интересе ,а мозе бити и финансијске интересе неколицине дезертера?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

02.08.2019 04:00

Могу ли ови сви аналитицари сватити оно сто немозе народ ПА ЦОВЈЕК ЈЕ ПСИХИЦКИ болестан и мозе направити сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омис1

02.08.2019 04:48

Ста будале пису Миле нетрази ниста ста му не припада по изборним резултатима а нород стварно види ко ста ради Миле ће и на следецим изборима да одува ове поллитицке проститутке јер Милутин зна ста хоце за разлику од полтрона који су залутали ко магаре у магли

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

02.08.2019 04:49

да није америцки цовјек , не би био оволико на власти . сустина његове подрске је похлепа и да несвјесно кроз пљацку унустава РС умјесто американац . Његова сљепа публика га подрзава зарад саке сице сто им баци . Ако јос има игдје правих Срба , који мисле својом главо, мора се реагује и да се дезертер затвори за сва времена .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле никад јаци

02.08.2019 04:57

Е мој аналитицару немас ти појма. Јави се послије избора...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.08.2019 07:51

Сјећам се једне емисије гдј су гости били Ковач и Гатарић који Ковачу каже,добио си од ИРБ 10 мил. кредита и невраћаш тај кредит до краја емисије овај није проговорио и овај поста начелник Шипова и пилне раде и пиксла се и даље уплаћује.

Name

Платон

02.08.2019 05:54

Ма да није Симиц нацелник у дервенти, не знам ја ста би све било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

02.08.2019 06:19

Могло би бити рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коњиц.

02.08.2019 06:27

Пуна подршка Милораду Додику,Миле само настави и води Реп Српску сигурно у НЕСТАНАК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац прве категорије инвалид.

02.08.2019 06:29

Ја сам у рову Стварао Републику Српску.Они који то нису,Неби требало да одлуцују о судбини исте.Да,да...то не цине људи од образа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

05.08.2019 13:27

И ја сам па тако не причам Србине, ово нема везе са Републиком Српском. Ако ти се не свиђа на изборе па изабереш другог. Не лижите дупе изетбеговићу!!

Name

Милан

02.08.2019 06:44

Мало нам је био изгледа један Милошевић

ОДГОВОРИТЕ
Name

WQР

02.08.2019 07:58

ТЕШКА ДИЈАГНОЗА. СХВАТИ ЧОВЕЧЕ ДА СИ САМ А ТИ ЛИЦЕМЈЕРИ ОКО ТЕБЕ САМО ТЕ ЛАЖУ.

Name

Србин

05.08.2019 13:25

Доста је братства и јединства Србине, не видим да ико куди од муслимана Изетбеговића, а не би се рекло да код њих цвјетају руже. Њихов је какав је такав.

Name

Демагогија и блеф

02.08.2019 07:17

И Слоба је заратовао са емеричким амбасадором, одбијао да се састане са њима. И добро се знаде како је на крају пришаоон лично и како је пострадао народ. А овај упорно гази његовим стопама, пријети, пљује и псује, ку''и се, као бајаги заклања за народ. Отужно га је било гледати на РТРС синоћ. Шупља прича, шарени балони, буковина. Чудно, нелогично, као да је уцијењен и присиљен да игра и пјева по некаквим заданим нотама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

02.08.2019 07:41

Вец сте васим механизмима ЗАУСТАВИЛИ ЗИВОТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

02.08.2019 07:43

хттпс://www.ртвбн.цом/3917949/додик-има-теску-и-опасну-дијагнозу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

02.08.2019 07:58

Ноћу се у Скупштину улази само када се врши државни удар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архимандрит

02.08.2019 08:12

Ста је то цудно бандит је спреман запалити куцу само са укуцанима само да би спасао своју дупе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теа

02.08.2019 08:13

Тресла се гора, родио се миш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

02.08.2019 08:17

Свака цаст на овој анализи господина Аврамовица. Додик је политицар који полако иде у прослост, пуко је и то це народ морати да казни. Јер, ко би нормалан био за особу која је спремна да позива у рат да би се на тај нацин сакрио сав његов криминал и да би се он извукао тако. Јер, неце његов син да ратује вец синови цији родитељи немају хљеба да једу, а немају јер их је дотицни довео до ивице пропасти. Иде Додик на карту да нам је народ примитиван као и сам сто је, па да це на његове позиве у неке ратове да народ крене, па поставља се питање која це то будала ратовати за овог лудака?? Покрао цијелу РС, па да јос ратујемо за њега, извини Милораде, али лизи сам све оно сто си урадио. Кад си крао, ниси звао да дијелис народу, крао си само за себе и своју породицу. А има и следеца цињеница, да србин ратује за католика вецег од папе, јос није забиљезено а надам се да неце никад. Милораде, ГОТОВ СИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

05.08.2019 13:22

По твојој математици сви остали који су гласали за Додика су будале, а из вас сипа памет. То што ниси побиједио на изборима и и ниси своје дупе углавио у столицу па си сада огорчен то разумијем, власт је слатка, али да грмис на све остале који су гласали за садашњу власти а сматраш себе нај паметнијим то је посебна клиничка слика. На изборе брате па кад увалиш дупе у столицу немој само да кукаш да се "нема шта украсти све су украли ови од прије." Ово је моја република за њу сам се борио, теби ако не паше то је твој проблем!

Name

Мицк

02.08.2019 08:31

Како је лако препознати ове Милине дуполизце

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОК

02.08.2019 09:02

Он, Цвијановић, Мајкић, Радмановић, Шпирић, Марковићка, Кошарац. Па њима се у погледу и понашању види надобудност и дефицит емпатије према народу, за који имају ко зна какво лоше мишљење. Зар смо заиста такве будале да их дурамо толико дуго, а да заузврат од њих нисмо добили баш ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОXП о не одцепљењy

02.08.2019 09:11

па ни Косово није имало право на одцепљење од Србије па га ипак ви исти признајете за независну државу и подржавате свим силама у намери да се уједини са Албанијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тврда струја СДС

02.08.2019 10:03

Миле,ти би да заратиш и да под твојом командом идемо у рат.Нису нама бошњаци и хрвати толики непријатељи,колико си ти,странка коју водиш и пчелињак тајкуна,криминалаца,дезертера и ратних профитера подијелио и завадио овај народ.Ти си наша национална трагедија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђ0

02.08.2019 11:36

Ето то вам је нај бољи примјер.

Name

БЛ

02.08.2019 10:19

Опасних намјера, болесног понашања и лоповских дјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

02.08.2019 10:22

Овде се не ради о легитимитету,него о томе да босњаци оце да одредјују ко им висе одговара са киме цу владт да обнасају.То су вец урадили хрватима сада су досли на ред послусници из РС .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

02.08.2019 11:34

Браво Рајко.

Name

САРАЈЛИЈА

02.08.2019 10:37

Волио бих да се ове његове намјере остваре факат, па Нато база је у Рајловцу, људи би га у секунди уништили, и Брчко више није ваше, и како мисли ратовати факат, са мном у Сарајеву раде људи, Срби из источног Сарајева, никаквих проблема немамо, чак и викендима заједно пијемо, па не контам одкуд оволика мржња, ко фол измедју нас... Па читаво И. Сарајево ради у Сарајеву, па питајте те људе, је ли их ико рузно погледао, или омаловазавао, или чак им ружну ријеч рекао, мане те се будала трио фантастикус, који би ратом, легализовали огромну пљачку властитих народа... Позз велики за све нормалне људе, били Срби, Хрвати, или Босњаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Та ти прица не пије воду

02.08.2019 13:15

Сарајлија ти по старој мантри о лазном мултикултурном граду, има нас и других истина јако мало који зивимо у Сарајеву и не дозивљавамо га ни приблизно тако као сто ти приказујес.

Name

Мак

02.08.2019 11:45

Добар је додо само тај дан је погресио ладицу са таблетама...☹☹☹

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

02.08.2019 22:20

За њега и феамилију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Надлежности....

02.08.2019 23:02

Након Дејтона РС је имала: војску, порезни систем, граничну полицију, полицију, грб, химну. Данас она има само полицију. Паметном доста. Након реформе полиције може се слободно промијенити и име Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

03.08.2019 20:22

Тешко народу док га он води!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКТИКА ЦОВИЦЕВА

04.08.2019 14:43

Само додик сме бити легитимни у срба а код хрвата драган цовиц и само они срби који гласају за додика су легитимни и хрвати који гласају за цовица.Како су се лепо договорили два олоса а сваке изборе покраду и покупују папке попут стевандица.

ОДГОВОРИТЕ