УЕФА: Гобељић већ одрадио казну за црвени!

Владан Милојевић имаће и Марка Гобељића на располагању за двомеч са Копенхагеном.  

Фудбал 02.08.2019 | 08:00
УЕФА: Гобељић већ одрадио казну за црвени!
Без додатне казне за Марка Гобељића!

Црвена звезда је добила допис из УЕФА у коме се каже да је Гобељић због директног црвеног картона против Судуве, када је Ваидасу Славицкасу сломио потколеницу на два места, суспендован на само једну утакмицу и ту казну је "одрадио" против Хелсинкија.

То уједно значи да ће бити на располагању Владану Милојевићу за меч са Копенхагеном, односно тренер Звезде ће на њега моћи да рачуна већ за меч у уторак на "Маракани".

Несрећни фудбалер литванског клуба ће дуго бити ван терена због тешког прелома. 

Он је одмах после старта Гобељића пребачен у болницу у Београду где је оперисан, а недуго потом посетио га је фудбалер у друштву генералног директора Звездана Терзића.

Црвена звезда ће иначе платити трошкове лечењаВаидасу Славицкасу.

Црвена звезда и Марко Гобељић могу да буду задовољни како су прошли. УЕФА је фудбалера црвено-белих казнила са утакмицом неиграња због црвеног картона који је добио против Судуве када је сломио ногу фудбалеру Ваидасу Славицкасу.

Славицкас је потом одвезен у болницу где му је указана медицинска помоћ, потом је морао да буде и оперисан јер му је нога пукла на два места.

С обзиром да Гобељић није играо против финског представника Хелсинкија, он је суштински одрадио казну коју је добио тако би теоретски могао да игра против Копенхагена, има право на то, биће у конкуренцији за тим.

Био је то заиста несмотрен фаул Гобељића, али играч Звезде се извинио због тога, посетио је само Славицкаса у болници, а његов клуб је платио трошкове везане за лечење и повратак кући Славицкаса.

На крају се све добро завршило, Гобељић није скупо платио онакав старт.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар