UEFA: Gobeljić već odradio kaznu za crveni!

Vladan Milojević imaće i Marka Gobeljića na raspolaganju za dvomeč sa Kopenhagenom.  

Fudbal 02.08.2019 | 08:00
UEFA: Gobeljić već odradio kaznu za crveni!
Bez dodatne kazne za Marka Gobeljića!

Crvena zvezda je dobila dopis iz UEFA u kome se kaže da je Gobeljić zbog direktnog crvenog kartona protiv Suduve, kada je Vaidasu Slavickasu slomio potkolenicu na dva mesta, suspendovan na samo jednu utakmicu i tu kaznu je "odradio" protiv Helsinkija.

To ujedno znači da će biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću za meč sa Kopenhagenom, odnosno trener Zvezde će na njega moći da računa već za meč u utorak na "Marakani".

Nesrećni fudbaler litvanskog kluba će dugo biti van terena zbog teškog preloma. 

On je odmah posle starta Gobeljića prebačen u bolnicu u Beogradu gde je operisan, a nedugo potom posetio ga je fudbaler u društvu generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Crvena zvezda će inače platiti troškove lečenjaVaidasu Slavickasu.

Crvena zvezda i Marko Gobeljić mogu da budu zadovoljni kako su prošli. UEFA je fudbalera crveno-belih kaznila sa utakmicom neigranja zbog crvenog kartona koji je dobio protiv Suduve kada je slomio nogu fudbaleru Vaidasu Slavickasu.

Slavickas je potom odvezen u bolnicu gde mu je ukazana medicinska pomoć, potom je morao da bude i operisan jer mu je noga pukla na dva mesta.

S obzirom da Gobeljić nije igrao protiv finskog predstavnika Helsinkija, on je suštinski odradio kaznu koju je dobio tako bi teoretski mogao da igra protiv Kopenhagena, ima pravo na to, biće u konkurenciji za tim.

Bio je to zaista nesmotren faul Gobeljića, ali igrač Zvezde se izvinio zbog toga, posetio je samo Slavickasa u bolnici, a njegov klub je platio troškove vezane za lečenje i povratak kući Slavickasa.

Na kraju se sve dobro završilo, Gobeljić nije skupo platio onakav start.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar