Маротин контрапанад: Интер кренуо по Дибалу!

Какав би ово посао био за Неразуре. . .

Фудбал 01.08.2019 | 19:24
Маротин контрапанад: Интер кренуо по Дибалу!
Ромелу Лукаку је прескуп, Рома затеже око Едина Џека, Единсон Кавани је рекао "не", Мауро Икарди је изван пројекта. Време откуцава, Интер мора под хитно да пронађе нападаче, а Коријере дело Спортексклузивно преноси информацију да је Бепе Марота кренуо по - Паула Дибалу!

Изгледа да искусни генерални директор Неразура стоји иза Хојиног "затезања" око плате у потенцијалној трампи између Јувентуса и Манчестер Јунајтеда према којој би Лукаку задужио дрес Старе даме, а Аргентинац прешао у Манчестер. Марота је наводно ступио у контакт са Хојом у намери да га одврати од трансфера међу Црвене ђаволе. Неколико је аргумената на Интеровој страни - Лига шампиона, зацементирано место у стартној постави, висока плата од 9.000.000 евра која је била намењена Лукакуу... Интер би тако убио две муве једним ударцем. Добио би квалитетног нападача, иако није реч о класичној деветки, а самим тим би натерао Јувентус да се окрене другим решењима којих нема много.

Ту долазимо до главног заплета ове трансфер сапунице која очигледно представља лични рат дојучерашњих сарадника - Бепеа Мароте и Фабија Паратићија. 

Интерово интересовање за Дибалу није ново. Још на почетку прелазног рока помињала се опција разменеПаула Дибале и Маура Икардија, али читава прича није добила епилог јер Јувентус процењује Маурита на много мање него што, према мишљењу Интерових челника, заиста вреди, док Дибала испрва није био одушевљен преласком на Ђузепе Меацу. Појављивале су се и информације да Маурицио Сари жели некадашњег офанзивца Палерма у својим редовима и да најозбиљније рачуна на његове услуге. Ипак, изгледа се ситуација променила за 180 степени.

Уколико Марота успе у својој намери, Јувентус ће остати без Лукакуа и неће имати друге него да се окрене управо Икардију који је пак заинтересован само за две опције - или останак у Интеру или трансфер у Јувентус. Икарди је упоран да убеди Антонија Контеа да му пружи другу шансу, али Интеров нови тренер је немилосрдан и не жели да мења мишљење. Стога - остаје само Јуве... Какав би ово био ударац за Стару даму и какав би посао направили Неразури...

У сваком случају, све зависи од Дибалиног разговора са Саријем. Аргентинац је пристигао у Торино са одмора и требало би данас-сутра да се састане са тренером. 

Сат откуцава...

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар