Лазовић: Звезда тренутно није опција!

Бивши капитен црвено-белих каже за наш портал да ће остати у Италији још неко време.

Фудбал 01.08.2019 | 16:52
Лазовић: Звезда тренутно није опција!
Вест да би Дарко Лазовић могао назад у Црвену звезду распалила је машту присталица црвено-белих, посебно после неубедљиве партије у реваншу са Хелсинкијем, али и оствареног пласмана у претпоследње коло квалификација за Лигу шампиона.

Име бившег капитена, ипак, неће бити у опцији за дуеле против Копенхагена, а ни касније.

Лазовић нам се јавио јутро после утакмице у Финској.

"Прво бих честитао екипи на пролазу у 3. коло квалификација и пожелео јој да се поново пласира у Лигу шампиона, јер јој је тамо и место. Нисам хтео да се оглашавам док не прође утакмица са Хелсинкијем, али сада могу да кажем да није постојала опција повратка у Звезду овог лета, јер је моја одлука одавно била да наставим каријеру у Италији", рекао је Лазовић за МОНДО.

Иза 28-годишњег крила је одлична сезона у Ђенови, са којом му је потом истекао уговор. Помињало се да би могао у Лацио, Аталанту, преговарало се и о останку, а у међувремену се јавила и Звезда.

"Имам неколико понуда и мислим да ћу за пар дана имати нови клуб. Интересовање са 'Маракане' је било, али сам одмах поштено рекао да размишљам само о Италији и да тренутно није време за повратак. Жао ми је што се та вест појавила у медијима, па ће сада неко помислити да се играмо, али није тако јер сам одмах рекао да повратак у Србију није опција", искрен је Лазовић по обичају.

Звездин дрес Чачанин је носио пуних шест година, када је 2015. прешао у Ђенову. Добрим партијама прошле сезоне успео је да се врати у репрезентацију Србије, али ће на повратак у Црвену звезду навијачи морати још да сачекају...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар