Lazović: Zvezda trenutno nije opcija!

Bivši kapiten crveno-belih kaže za naš portal da će ostati u Italiji još neko vreme.

Fudbal 01.08.2019 | 16:52
Lazović: Zvezda trenutno nije opcija!
Vest da bi Darko Lazović mogao nazad u Crvenu zvezdu raspalila je maštu pristalica crveno-belih, posebno posle neubedljive partije u revanšu sa Helsinkijem, ali i ostvarenog plasmana u pretposlednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ime bivšeg kapitena, ipak, neće biti u opciji za duele protiv Kopenhagena, a ni kasnije.

Lazović nam se javio jutro posle utakmice u Finskoj.

"Prvo bih čestitao ekipi na prolazu u 3. kolo kvalifikacija i poželeo joj da se ponovo plasira u Ligu šampiona, jer joj je tamo i mesto. Nisam hteo da se oglašavam dok ne prođe utakmica sa Helsinkijem, ali sada mogu da kažem da nije postojala opcija povratka u Zvezdu ovog leta, jer je moja odluka odavno bila da nastavim karijeru u Italiji", rekao je Lazović za MONDO.

Iza 28-godišnjeg krila je odlična sezona u Đenovi, sa kojom mu je potom istekao ugovor. Pominjalo se da bi mogao u Lacio, Atalantu, pregovaralo se i o ostanku, a u međuvremenu se javila i Zvezda.

"Imam nekoliko ponuda i mislim da ću za par dana imati novi klub. Interesovanje sa 'Marakane' je bilo, ali sam odmah pošteno rekao da razmišljam samo o Italiji i da trenutno nije vreme za povratak. Žao mi je što se ta vest pojavila u medijima, pa će sada neko pomisliti da se igramo, ali nije tako jer sam odmah rekao da povratak u Srbiju nije opcija", iskren je Lazović po običaju.

Zvezdin dres Čačanin je nosio punih šest godina, kada je 2015. prešao u Đenovu. Dobrim partijama prošle sezone uspeo je da se vrati u reprezentaciju Srbije, ali će na povratak u Crvenu zvezdu navijači morati još da sačekaju...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar