Бивши играч Звезде код бившег тренера Звезде!

Матијас Лесор наставља каријеру у Бајерну из Минхена.

Кошарка 01.08.2019 | 15:17
Бивши играч Звезде код бившег тренера Звезде!
Дејан Радоњић напустио је клупу Црвене звезде у лето 2017, баш када су црвено-бели доврели Мартијаса Лесора у своје редове у којима је провео једну сезону.

Ипак, црногорском стручњаку и француском играчу путеви су се спојили две године касније. Заједно ће сарађивати у Бајерну.

Радоњић води тај клуб са успехом нешто дуже од годину дана, а Лесор је напустио редове Уникахе и одлучио да се пресели у Минхен, пренесо је кошаркашки портал Спортандо.

Лесор (23 године, 206 центиметара) прошле сезоне је у тиму из Малаге просечно бележио 11 поена, 5,4 скокова, 1,1 асистенцију и 1,3 блокаду по утакмици., а у каријери је играо још за Нантер и Елан Шалон.

Филаделфија га је 2014. године изабрала као 50. пика на НБА драфту, али се још увек није опробао у најјачој лиги света.

Лесор је пети играч који је стигао у Бајерн овог лета након Ти Џеја Бреја, Грега Монроа, Џоша Хестиса и Дијега Флакадорија.

Тим из Минхена направио је велике промене јер су и отишли многи играчи, од којих чак тројица Срба - Стефан Јовић (Химки), Немања Дангубић (Естудијантес) и Милан Мачван (Токио), али и Брејдон Хобс (Олденбург), Девин Букер (Химки) и Дерик Вилијамс (Фенербахче).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар