Пуцњава у Зеници: Има повријеђених

Једна особа је пребачена у зеничку болницу након употребе ватреног оружја у зеничком насељу Блатуша. Како сазнаје Клиx, нападачи су побјегли мјеста несреће.

Босна и Херцеговина 31.07.2019 | 20:45
Пуцњава у Зеници: Има повријеђених
Према информацијама из Оперативног центра Министарства унутрашњих послова пуцњава је пријављена око 19:30, а за сада није познато колико особа је учествовало у догађају те да ли су повреде настале од ватреног оружја. 

Према првим информацијама једна особа је повријеђена те је превезена у Кантоналну болницу Зеница, а на мјесту догађаја налази се велики број полицијских патрола које обављају увиђај и осигуравају мјесто догађаја.

За сада постоје одређена сазнања о учесницима пуцњаве те је у току потрага зеничке полиције за нападачима.

Више детаља биће познато накнадно.

(Клиx)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јоја

31.07.2019 20:17

Правда за Зеницане...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Авдо

31.07.2019 20:44

Зеница је као Бронx , легло мафије, криминала, санера, робијаса, лопова, а посебно насеље Блатуса гдје нико са стране не смије ни трафику отворити од рекетаса. Лик је отворио ресторан у Блатуси а из другог дијела града је, пети дан ресторан одлетио у ваздух. Ко у Зеницу иде неким поводом ако иде сам јадна му мајка, без пистоља у тај град отици је лутрија, у сред дана нападају, клосари избријани глава , истетовирани с пит буловима ходају градом и провоцирају нормалне људе. То сам видио све и дозивио тамо, гледао како Ауди А6 краду усред дана испред локала да нико од гостију није проговорио. Тамо ни мртав не би отисао. Град хорор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

31.07.2019 21:31

требо си Авдо само написати "стање скоро ко у Бањалуци" да не дузис прицу.

Name

Дора.

31.07.2019 22:20

Значи Нецивилизовани неваспитани од зла Оца и горе Материе, Зеницаје дивљи запад ту непостоји закон.

Name

Јаро

31.07.2019 22:54

Сто га ти наприча..

Name

РОБИЈАКАМАЈ

01.08.2019 01:54

Авдо немој тако, сигурно је неки неспоразум. Мозда си ти то видио у страној дрзави а не код нас. Код нас ти је Авдо мој, МИЛИНА! Плате екстра, пензије јос боље, кафици крцати немос' нос помолит! Ал' салу на страну, то су све дјеца која узимају и оно последње од својих или позајме од неког док не добију поново од својих и тако то. Е мој Авдо, брате мој, па ми ти овде зивимо ко БАНКЕ, толико нам је екстра. Не бас давно или недавно ко сто би нас народ рек'о, изабрасмо опет ове насе лидере, од свих увијек изаберемо оне најбоље и који нас најбоље представљају, нас као особе лицно. Ми смо ти народ са три особине, а уједно тако и представљени у свијету. Зато смо ти ми, мој ти, Авдо, овако паметни, мудри и јаки. .... а то сто се пуца, пих... пуца се и у америци па ником ниста (казе Додицк;)