Pucnjava u Zenici: Ima povrijeđenih

Jedna osoba je prebačena u zeničku bolnicu nakon upotrebe vatrenog oružja u zeničkom naselju Blatuša. Kako saznaje Klix, napadači su pobjegli mjesta nesreće.

Bosna i Hercegovina 31.07.2019 | 20:45
Pucnjava u Zenici: Ima povrijeđenih
Prema informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova pucnjava je prijavljena oko 19:30, a za sada nije poznato koliko osoba je učestvovalo u događaju te da li su povrede nastale od vatrenog oružja. 

Prema prvim informacijama jedna osoba je povrijeđena te je prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica, a na mjestu događaja nalazi se veliki broj policijskih patrola koje obavljaju uviđaj i osiguravaju mjesto događaja.

Za sada postoje određena saznanja o učesnicima pucnjave te je u toku potraga zeničke policije za napadačima.

Više detalja biće poznato naknadno.

(Klix)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Joja

31.07.2019 20:17

Pravda za Zenicane...

ODGOVORITE
Name

Avdo

31.07.2019 20:44

Zenica je kao Bronx , leglo mafije, kriminala, sanera, robijasa, lopova, a posebno naselje Blatusa gdje niko sa strane ne smije ni trafiku otvoriti od reketasa. Lik je otvorio restoran u Blatusi a iz drugog dijela grada je, peti dan restoran odletio u vazduh. Ko u Zenicu ide nekim povodom ako ide sam jadna mu majka, bez pistolja u taj grad otici je lutrija, u sred dana napadaju, klosari izbrijani glava , istetovirani s pit bulovima hodaju gradom i provociraju normalne ljude. To sam vidio sve i dozivio tamo, gledao kako Audi A6 kradu usred dana ispred lokala da niko od gostiju nije progovorio. Tamo ni mrtav ne bi otisao. Grad horor

ODGOVORITE
Name

Dragutin

31.07.2019 21:31

trebo si Avdo samo napisati "stanje skoro ko u Banjaluci" da ne duzis pricu.

Name

Dora.

31.07.2019 22:20

Znači Necivilizovani nevaspitani od zla Oca i gore Materie, Zenicaje divlji zapad tu nepostoji zakon.

Name

Jaro

31.07.2019 22:54

Sto ga ti napriča..

Name

ROBIJAKAMAJ

01.08.2019 01:54

Avdo nemoj tako, sigurno je neki nesporazum. Mozda si ti to vidio u stranoj drzavi a ne kod nas. Kod nas ti je Avdo moj, MILINA! Plate ekstra, penzije jos bolje, kafici krcati nemos' nos pomolit! Al' salu na stranu, to su sve djeca koja uzimaju i ono poslednje od svojih ili pozajme od nekog dok ne dobiju ponovo od svojih i tako to. E moj Avdo, brate moj, pa mi ti ovde zivimo ko BANKE, toliko nam je ekstra. Ne bas davno ili nedavno ko sto bi nas narod rek'o, izabrasmo opet ove nase lidere, od svih uvijek izaberemo one najbolje i koji nas najbolje predstavljaju, nas kao osobe licno. Mi smo ti narod sa tri osobine, a ujedno tako i predstavljeni u svijetu. Zato smo ti mi, moj ti, Avdo, ovako pametni, mudri i jaki. .... a to sto se puca, pih... puca se i u americi pa nikom nista (kaze Dodick;)