Лоше вијести за Луку: Хет-трик Бенземе!

Дао га и Маријано Дијаз! Реал освојио треће место на Ауди купу у Минхену.

Фудбал 31.07.2019 | 20:44
Лоше вијести за Луку: Хет-трик Бенземе!
Чудесан је Карим Бензема. Сваке године му "проричу" крај и селидбу на клупу и сваке године Француз позитивно изненади. Тако је и овог лета, пошто се сјајни голгетер побринуо данас за премијерно славље Краљевског клуба у припремном периоду (не рачунамо тријумф на пенале над Арсеналом у САД).

Реал је био бољи од Фенербахчеа (5:3), који је завршио учешће са чак 11 голова у мрежи у две утакмице, али је барем три пута матирао голмане Мадриђана па се како-тако утешио. Блистао је поменути Бензема који је погодио у 12, 27. и 53. минуту, а тукао је из свих оружја, разноврсно и са земље и из ваздуха, онако ефектно како само он зна.

Тачку на заслужени тријумф Мадриђана ставили су Наћо и Маријано Дијаз у финишу утакмице, а погодак овог последњег није добра вест ни по Луку Јовића који је после бледог старта и вечерас поново паузирао због повреде зглоба. Нападач родом из Доминиканске Републике је конкурент Јовићу за место у тиму, а пех колеге га је сигурно додатно мотивисао последњих дана да запне из све снаге.

Једино на чему ће Зинедин Зидан с правом моћи да замери својим пуленима и овог пута је лежерна игра у одбрани. Исувише су често данас дозвољавали противнику да запрети Навасу у првих 45 минута, али су се у наставку мало поправили у дефанзиви.

Реал је овом победом освојио треће место на Ауди купу у Минхену, а о победнику занимљивог турнира ће нешто касније одлучити Бајерн и Тотенхем у међусобном дуелу.  



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар